DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Extra Cash

  Det er efterhånden en fast del af hverdagen for langt de fleste, at låne penge til forskellige formål, der får hverdagen til at hænge bedre sammen. Huslån, billån, bådlån, forbrugslån mm. Dog er lån meget forskellige i forbindelse medomkostninger, vilkår og krav og det er derfor en stor fordel, hvis man nøje undersøger markedet, før man optager lån. I den forbindelse vælger mange at læse anmeldelser igennem fra andre forbrugere, der allerede har optaget lån og derfor kanbeskrive processen, fordele og ulemper ved de forskellige låneudbydere.

  Om Extra Cash

  Extra Cash er en online lånevirksomhed, som ejes og drives af danske BasisBank A/S. Extra Cash blev oprettet i 1999 og har i dag hovedkontor på Tigervej 31, 4600 Køge.

  Produkter og Services hos Extra Cash

  Extra Cash er en online låneformidler, hvor man man som forbruger kan søge om at optage kviklån på op til 75.000. Man ansøger via deres online platform, hvorefter de formidler kontakten til forskellige lånevirksomheder, altefter behov og specifikationer. Man skal derfor kun udfylde en enkelt ansøgning hos dem, hvorefter man kan modtage adskillige lånetilbud fra relevante tredjeparter. For at blive godkendt til et lån gennem ExtraCash skal man som minimum være fyldt 18 år, have en årlig indkomst på over 150.000 kroner, man må ikke være registreret som dårlig betaler RKI eller Debitor Registret og man skal være dansk statsborger.
  Man vil efter udfyldt ansøgning normalt blive tilbudt en rentesats, der størrelsesmæssigt afhængiger af årlig indkomst, samt lånets løbetid. Når man vælger det ønskede lånebeløb, samt hvor længe man ønsker lånet skal løbe over, så kan man se lånets ÅOP (Årlig Omkostning i Procent), hvilket er lånets fulde omkostninger. Man kan derudover se, hvor meget man skal tilbagebetale via den månedlige ydelse, og man kan se debitorrenten.
  Man kan gennem Extra Cash låne fra 3.000 til 75.000 kroner, og man behøver i ansøgningen ikke at angive, hvad pengene skal bruges til. Man kan vælge en løbetid fra 12 – 72 måneder.
  Man kan som forbruger ansøge via deres hjemmeside, ved at tilgå deres platform online og udfylde deres låneberegner, samt personlige informationer. På forsiden kan man se deres låneberegner, som man benytter til at indtaste det ønskede lånebeløb, samt indtaste den ønskede løbetid. Derefter skal man udfylde sine personlige oplysninger og underskrive med NemID, således at man kan bekræfte sin identitet og sine valg. Normalt går der en række timer efter man har indsendt sin ansøgning, hvorefter man modtager svar fra Extra Cash. Hvis man bliver godkendt til det ønskede lån, så får man tilsendt et lånebevis, som man underskriver med sit personlige NemID. Der kan derefter gå op til 2 bankdage, inden man modtager pengene på sin bankkonto.

  Komplimenter, Klager og Tips til Extra Cash

  Har du optaget lån gennem Extra Cash? I så fald kan du hjælpe andre forbrugere med at blive klogere på, om deres lån er overkommelige at betale af på, hurtige og nemme at optage og om Extra Cash er en pålidelig online platform med god service. Skriv en kort anmeldelse her på siden og hjælp andre med at beslutte, om de med fordel kan finde det lån de søger gennem Extra Cash.

  Extra Cash
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Extra Cash

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Extra Cash et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Extra Cash I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Extra Cash?

  Extra Cash er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Extra Cash gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.