DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Folkelånet

  For de fleste danskere er det en fast del af hverdagen, at afbetale på lån. Derfor er det blevet normalt, at man optager lån når man skal bruge en større sum penge på forskellige ting, såsom en ny bil, et hus, en rejse, generelt forbrug eller andet. Så længe man har en fast indkomst og en god økonomi, kan man låne hos de fleste banker, realkreditselskaber eller online låneudbydere. Men med et stort udvalg af forskellige lånetilbud, hvordan vælger man så det bedste? Mange forbrugere benytter sig af online anmeldelser fra andre forbrugere, der allerede har været igennem processen hos de forskellige låneudbydere. På den måde kan man lære af andres erfaringer, og undgå potentielle fejl, der kan koste dyrt.

  Om Folkelånet

  Folkelånet er en danskejet virksomhed, der tilbyder online lån til private danskere på mellem 10.000 og 50.000 kroner, forudsat at man har et dansk CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse. Lånevirksomheden foretager en individuel kreditvurdering af alle ansøgere før lånet bliver udbetalt, for at sikre sig at de lever op til ansvarligt udlån. Folkelånet er en del af den danske virksommed Finans 247 ApS, og som er underlagt Finanstilsynet og alle gældende love der hører herunder.

  Produkter og Services hos Folkelånet

  Hos Folkelånet kan man som privatperson låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Man kan ansøge om lånet på virksomhedens hjemmeside, og selv vælge det lånebeløb man har brug for, over en fast løbeperiode36 måneder. Så snart man har udfyldt og indsendt sin ansøgning, foretager virksomheden en individuel kreditvurdering af hver ansøger. Hvis de beslutter at de kan bevilge lånet, bliver pengene udbetalt til låntagerens NemKonto indenfor 1-2 forretningsdage.
  Som hos de fleste andre låneudbydere, er der en række kriterier man skal leve op til, før man kan blive godkendt til at låne hos dem. Blandt deres kriterier for at få bevilget et lån hos Folkelånet er: man skal minimum være fyldt 21 år, når man indsender sin ansøgning, man må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registeret, og man skal give Folkelånet adgang til sine skatteoplysninger via e-SKAT, så de kan tjekke at man har en fast indkomst, og dermed vurdere om man har mulighed for at tilbagebetale lånet i overensstemmelse med låneaftalen. Hos Folkelånet låner man penge til en ÅOP på mellem 22,48% og 24,98%, og der er desuden yderligere omkostninger forbundet med lånet, såsom stiftelsesomkostninger og månedlige faktureringsomkostninger. Alt efter hvilke andre muligheder man vælger ved sit lån, kan der forekomme yderligere omkostninger

  Komplimenter, Klager og Tips til Folkelånet

  Har du tidligere optaget lån gennem denne virksomhed, eller du er måske på nuværende tidspunkt igang med at afbetale et lån du har optaget gennem Folkelånet? I så fald vil vi sætte stor pris på at høre nærmere omkring din oplevelse her på siden. Andre forbrugere der selv overvejer at optage lån gennem en dansk lånevirksomhed, bruger i høj grad anmeldelser fra andre kunder, til at hjælpe dem med at beslutte hvor de skal låne deres penge. Det er især interessant for andre at læse, om processen var nem og enkel, om der er særlige krav til at blive godkendt, samt om det er et forholdsvist dyrt eller billigt lån.

  Folkelånet
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Folkelånet

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Folkelånet et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Folkelånet I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Folkelånet?

  Folkelånet er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Folkelånet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.