DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lånio

  Skal man som forbruger enten optage et nyt lån, eller ansøge om at optage et samlelån, så er der ofte mange dokumenter der skal indsamles og oplysninger der skal indtastes ad flere omgange. Der er i øjeblikket en stor pulje af forskellige lånevirksomheder og banker man kan vælge mellem, når man vil ansøge om lån. Hver udbyder har forskellige produkter, der igen har forskellige krav og vilkår tilknyttet, og ofte til forskellige priser. Derfor kan det for mange være en smule uigennemskueligt, hvor man skal starte. Derfor er services såsom sammenligningssider populære, da de kan sammenligne skræddersyede lån fra forskellige udbydere, på baggrund af kun en enkelt ansøgning. Dog skal man huske, at disse sider bliver betalt af udbyderne for at facilitere kontakt, så derfor er det vigtigt at undersøge, om deres tjeneste er pålidelig og har en passende udvalg af samarbejdspartnere.

  Om Lånio

  Lånio.dk ejes og drives af koncernen AWM Network ApS, som blev oprettet i 2014 og har hovedkontor i Valby. Koncernen modtog i både 2019 og 2020 Gazelleprisen der uddeles af Børsen, som gives til virksomheder der har vist stigende vækst og som har kunne fordoble deres omsætning indenfor fire år. Hovedformålet med Lånio er formidling af kontakt mellem låntagere og långivere i Danmark.

  Kassekredit - Få styr på begrebet i denne video

  Produkter og Services hos Lånio

  Virksomheden driver en hjemmeside, der tilbyder at facilitere kontakt til forskellige låneudbydere, gennem blot en enkelt låneansøgning. Denne service tillader kunderne at sammenligne forskellige lånevilkår og undersøge de forskellige produkter på markedet, fra forskellige udbydere, uden at skulle kontakte dem alle individuelt. Man opretter én ansøgning via Lånios hjemmeside, hvorefter de kontakter de forskellige udbydere og indhenter tilbud, baseret på omstændighederne og det ønskede beløb mm. Ifølge virksomheden selv tager selve processen blot få minutter, hvorefter man er klar til at sende ansøgningen afsted. Indenfor kort tid modtager man derfefter de relevante tilbud Lånio har indhentet, hvorefter man frit kan vælge mellem dem, for at finde det mest passende. Deres service er gratis at anvende og man er ikke forpligtet til at optage nogen af de lånetilbud man bliver tilsendt. Blandt deres samarbejdspartnere, som de normalt indhenter lånetilbud fra, findes Express Bank, Basisbank, Resurs Bank, L'easy m.fl. Disse udbydere tilbyder ofte lån mellem 10.000 kr. - 500.000 kr., som man i mange tilfælde kan forvente at modtage indenfor 1-3 dage, alt afhængigt af ansøgningsprocessen og godkendelsestiden etc.
  Når man har modtaget sine lånetilbud, så kan man igen bruge Lånios hjemmeside, hvor de har en låneberegner. Denne kan benyttes til direkte at sammenligne de forskellige tilbud og derefter vælge det bedste lån. Man indtaster lånebeløbet, den ønskede løbetid, renten man er blevet tilbudt, og alle gebyrer og stiftelsesomkostninger, hvis der er disse knyttet til tilbuddene. Låneberegneren beregner dermed de relaterede ÅOP, månedlige ydelse, kreditomkostningerne, samt det samlede beløb man ender med at betale tilbage, således at man kan få et mere komplet billede over lånet som helhed.

  Komplimenter, Klager og Tips til Lånio

  Har du optaget samlelån eller nyt forbrugslån gennem Lånio og har du lyst til at dele dine erfaringer med andre forbrugere, der overvejer at gøre det samme? På siden her kan alle læse med: selv en kort anmeldelse kan spare andre en masse tid i deres overvejelsesprocess.

  Lånio
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Lånio

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lånio et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Lånio I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Lånio?

  Lånio er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Lån, Sammenlign lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lånio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.