DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lendmore

  Som dansker er det i stigende grad blevet normalt at låne penge: til hus, bil, ferie, forbrug, bryllup, rejser eller større indkøb. Istedet for at vente på, at man har sparret pengene sammen, vælger mange enten at optage lån, eller at købe diverse ting på afbetaling. Det kan i mange tilfælde sagtens betale sig, og vise sig at være en fin måde, hvorpå man kan virkeliggøre sine drømme og ideer øjeblikkeligt, istedet for at skulle vente. Dog er det vigtigt at sikre sig, at man optager et lån der passer til ens omstændigheder, og som er til at betale tilbage. Desværre har en række låneudbydere skjulte udgifter såsom gebyr ved tildlig tilbagebetaling, stiftelsesomkostninger, månedlige tilbagebetalingsbebyrer, samt meget høje renter, hvilket ikke altid gøres klart før man optager lånet. Det er derfor altid en god ide at undersøge de forskellige muligheder først, hvilket blandt andet inkluderer at læse anmeldelser igennem fra andre danske forbrugere, der allerede har optaget et lån hos netop den udbyder man kigger på. På den måde kan man lære af deres erfaringer, og undgå potentielle dyre fejltagelser.

  Om Lendmore

  Denne lånevirksomhed er en del af Basisbank, der blev oprettet i 2000 som en af Danmarks første internetbanker. Basisbank er 100% danskejet, og blev i 2018 og 2019 nomineret til Årets Bank i vækstkategorien af FinansWatch, som er et dansk medie. Lendmore har hovedkontor under samme tag som Basisbank, på Teglholm Alle 15 i København.

  Produkter og Services hos Lendmore

  Lendmore er en lånevirksomhed der tilbyder danske kunder forbrugslån i samarnejde med danske Basisbank, der udbetaler pengene, hvis man bliver godkendt til at låne hos Lendmore. Ønsker man at undersøge muligheden for at låne hos dem, kan man enten udfylde en ansøgning på deres hjemmeside og ansøge ved brug af sit NEMID, eller kontakte dem via e-mail eller telefon, hvis man har yderligere spørgsmål omkring lånet, før man udfylder sin ansøgning. Man kan ansøge om et forbrugslån online hos dem på op til 75.000 kr. og man skal ved denne type lån ikke stille sikkerhed.

  ÅOP

  , hvilket er de årlige omkostninger i procent, ligger hos Lendmore på mellem 15,5 - 37,8%. Man skal derudover være opmærksom på, at der i forbindelse med optagelse af lån gennem denne virksomhed pålægges yderligere gebyrer, såsom stiftelsesomkostninger, månedlige faktureringsomkostninger, gebyr hvis man tilbagebetaler via indbetalingskort m.fl.
  For at kunne blive godkendt til at låne his Lendmore, skal man opfylde en række krav: man skal være fyldt 18 år på ansøgningstidspunktet, man skal have en fast bopæl samt en fast indkomst, og man må ikke være registreret på RKI eller debitor registret.

  Komplimenter, Klager og Tips til Lendmore

  Har du optaget lån gennem Lendmore, med udbetaling fra Basisbank A/S? Var processen nem og overskuelig via deres online ansøgningsformular? Var alle omkostninger tydeligt beskrevet inden lånet blev underskrevet og fik du råd og vejledning undervejs? Synes du at lånet er god værdi for pengene? Del dine erfaringer omkring Lendmore med andre her på siden, så de kan få hjælp til at beslutte, om de skal optage forbrugslån til at realisere deres drømme gennem denne lånevirksomhed.

  Lendmore
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Lendmore

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lendmore et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Lendmore I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Lendmore?

  Lendmore er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lendmore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.