DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Letfinans

  Lån og kredit

  er blevet en integreret del af hverdagen for mange danske forbrugere: billån, huslån, forbrugslån, ferielån, virksomhedslån osv. Man kan låne pengetil de fleste ting, så man kan realisere sine drømme og ambitioner, uden at spare op først. Det er dog vigtigt at man som forbruger er opmærksom på, hvem man låner fra og hvilke vilkår man skriver under på, før man optager et lån. Ligesom de fleste andre ting er lån en forretning, som låneudbydere tjener penge på, og derfor kan de hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke på forhånd har sat sig ind i ting som ÅOP, samlede omkostninger, tilbagebetalingsomkostninger og meget mere. Derfor kigger mange forbrugere kundeanmeldelser igennem fra andre låntagere, der deler deres gode og dårlige erfaringer med de forskellige låneudbydere, således at man kan træffe en informeret beslutning.

  Om Letfinans

  Letfinans er en del af Leadwise koncernen, som har specialiseret sig i at formidle lån til private og virksomheder over hele Norden, gennem deres forskellige virksomheder.

  Produkter og Services hos Letfinans

  Letfinans er en platform hvor der tilbydes låneformidling. Dette betyder, at brugere kan blive tilsendt lånetilbud fra forskellige låneudbydere såsom Resursbank og Basisbank, efter de har indtastet en række oplysninger på Letfinans hjemmesiden, herunder ønskede lånebeløb og løbetid. De indhenter derefter tilbud fra deres samarbejdspartnere, og man bliver som ansøger tilsendt samtlige tilbud, således at man kan vælge mellem dem. Der er desuden ingen forpligtelse til at optage nogen af de lån man er blevet tilsendt, så man kan sagtens vælge ikke at låne gennem Letfinans, selvom de sender en række tilbud.
  Man kan opsøge lån gennem Letfinans til en række forskellige ting, herunder samlelån, forbrugslån, billån, ferielån og rejselån m.fl. Ligesom ved langt de fleste andre lån, skal man leve op til en række krav for at blive godkendt til lån gennem Letfinans og deres partnere. Man skal være fyldt 21 år, have et dansk CPR nummer og man må ikke være registreret i RKI eller Ribers registeret for dårlige betalere. Opfylder man disse krav, men er stadig usikker på, om man kan blive godkendt, så kan man gennem Letfinans tilføje en medansøger på låneansøgningen, der også underskriver lånet. Kommer man ud i en situation, hvor man ikke selv kan betale afdragene tilbage, så skal denne person overtage tilbagebetalingen. Letfinans anbefaler, at man tilføjer en medansøger på sit lån, da de derved oplyser, at man kan blive tilbudt en lavere pris på lånet og derved kan spare penge på omkostningerne.
  Via deres hjemmeside kan man låne mellem 10.000 og 300.000 kr. med løbetid fra 1 til 10 år, og man bestemmer selv, hvor meget har brug for at låne, samt hvilken løbetid man ønsker at sprede tilbagebetalingerne over. Den variable pålydende rente starter fra 3,49% og virksomheden oplyser, at der efter man har valgt sit lånetilbud og underskrevet låneaftalen, vil gå mellem 1-2 hverdage, før pengene bliver udbetalt til en selvvagt konto.

  Komplimenter, Klager og Tips til Letfinans

  Hvis du har optaget lån gennem Letfinans og kender til deres vilkår, kundeservice niveau, rådgiving m.fl, så vil du kunne hjælpe andre kunder med at beslutte, om de skal ansøge gennem denne virksomhed, ved at skrive en kort kundeanmeldelse her på siden. Var din oplevelse med dem overvejende god eller dårlig? Fik du pengene da du skulle bruge dem? Lad andre vide, om denne virksomhed er pålidelig og et godt valg.

  Letfinans
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Letfinans

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Letfinans et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Letfinans I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Letfinans?

  Letfinans er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Sammenlign lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Letfinans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.