DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Robotlån

  For mange danskere er det en normal del af hverdagen, at låne penge til større udlæg, såsom huskøb, bilkøb, båd, bryllup etc. Der er mange låneudbydere at vælge mellem, så hvordan finder man det bedste og billigste lån? Flere og flere læser online kundeanmeldelser igennem fra andre, der tidligere har optaget lån. På den måde kan man få et indblik i kundeservice, behandlingstider, krav, omkostninger og værdi for pengene fra et kundeperspektiv. Nedenfor kan man læse nærmere omkring Robotlån og se hvad andre kunder har oplevet, når de har ansøgt om lån gennem denne virksomhed.

  Om Robotlån

  Robotlån er en online låneplatform, der formidler kontakt mellem udlånsvirksomheder og private forbrugere, der ønsker at optage lån. Robotlån er registreret under navner Bonavent Invest A/S og har virksomhedsadresse på Tigervej 31, 4600 Køge. Bonavent Invest A/S blev oprettet i 1999 og ejer og driver flere online låneformidlingssider i Danmark.

  Produkter og Services hos Robotlån

  På Robotlåns hjemmeside kan man som forbruger låne mellem 3.000 og 75.000 kr., med en løbetid på mellem 12 og 72 måneder. ÅOP og samlede omkostninger på deres lån varierer, alt efter hvor lang tid man ønsker at lånet skal løbe over. Man søger om lån gennem Robotlåns online platform, ved at udfylde en ansøgning på deres hjemmeside. Herefter kontakter virksomheden deres samarbejdspartnere, hvilket er lånudbydere og banker, og indhenter lånetilbud der passer til den udfyldte ansøgning. Når disse er indsamlet sendes de videre til ansøgeren, der herefter frit kan vælge mellem de tilsendte lån. Der er desuden ingen forpligtelse forbundet med at benytte denne service hos Robotlån. Dette betyder, at man ikke behøver at underskrive nogen af de tilsendte lån, hvis ikke man ønsker det. Vælger man at underskrive et af de tilsendte lån, så underskriver man online ved brug af sit NemID. Herefter vil pengene blive overført låntagers NemKonto indenfor få dage, forudsat at man er godkendt til lånet og lever op til betingelserne.
  Der er en række krav, man som låntager skal leve op til, hvis man ønsker at optage lån: man skal som minimum være fyldt 18 år og man skal være myndig. Man må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret, man skal have et fast arbejde med en indkomst på minimum 150.000 kr. årligt. Man kan derudover tilføje en medansøger på sin låneansøgning, som også underskriver lånet, og derved stiller garanti for låntager.

  Komplimenter, Klager og Tips til Robotlån

  Hvis du tildligere har optaget lån gennem Robotlån, eller benyttet deres service til at modtage lånetilbud, men valgte ikke at optage nogle af de tilsendte lån, så er vi meget interesserede i at høre mere omkring din oplevelse med denne virksomhed, her på siden. På den måde kan andre private forbrugere, der overvejer at optage lån faciliteret af Robotlån, få indsigt i processen og derved bedre træffe en informeret beslutning. At optage et lån er en stor beslutning, som desuden kan komme til at koste dyrt, hvis ikke man undersøger tingene grundigt. Derfor kan det være en stor hjælp for andre, hvis de kan læne sig op af dine erfaringer med Robotlån.

  Robotlån
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Robotlån

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Robotlån et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Robotlån I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Robotlån?

  Robotlån er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Robotlån gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.