DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Vivus

  Det skal være nemt at låne penge. Det mener VIVUS.DK. Med over 125.000 kunder taler det sit tydelige sprog. VIVUS.DK er en af de fortrukne låneudbydere hos den danske forbruger, når der skal lånes penge. Læs her hvordan du gør.

  Om VIVUS.DK

  Efter at være grundlagt i 2012, har VIVUS.DK udviklet sig til at have over 40 medarbejere der altid sidder klar til at rådgive dig, når du står og skal låne penge, og gøre oplevelsen så god som mulig. VIVUS.DK laver altid en kreditvurdering af dig digitalt og fuldstændig objektivt. Og her er sikkerheden i højsædet. Med en SSL-certificering, der gør, at al den data der modtages online, bliver krypteret. Du kan derfor være ganske tryg når du indtaster dine personlige informationer og gør dig klar til at låne penge op til 6.000 kroner hos VIVUS.DK. Med målet om at tilbyde Danmarks bedste kredit, til den moderne og digitale forbruger, besidder VIVUS.DK alle de egenskaber der skal til, for at være en seriøs kreditudbyder. Lån dine penge i dag!

  Kendt fra tv! Uanset hvad du drømmer om, så kan VIVUS.DK hjælpe dig. Som ny kunde kan du låne op til 6.000,-. Se mere i videoen her, og udforsk Youtube kanalen for flere videoer. 

  Hvad tilbyder VIVUS.dk?

  Nye kunder kan låne op til 6.000 kroner, hvor du modtager dine penge inden for ét minut. De vil ikke vide hvad du skal bruge dine penge på og har ingen skjulte renter og gebyrer. Når du er blevet en eksisterende kunde, kan du låne op til 12.000 kroner. Ved at følge disse enkelte trin, kan du hurtigt få råd til lige det du står og mangler. Ansøg om et beløb, hvor du indtaster dit ønskede kreditbeløb og den første betalingsdato. Herefter udfylder du dine personlige informationer og underskriver med NemID. Vent derefter på på svar på din ansøgning, og bliver du godkendt, modtager du pengene med det samme. Slutteligt kommer du til din rentebetaling eller indfrielse af kreditaftale. Via din profil på VIVUS.DK kan du hele tiden holde dig opdateret på, hvor langt du er i din rentebetaling eller kreditaftale. Og uanset hvilken løsning du vælger, garanterer VIVUS.DK en billig løsning med stor sikkerhed. Ansøg nemt og hurtigt!


  Kundeservice

  Med over 3.000 kunder der allerede har vist deres tilfredshed med VIVUS.DK er der intet at frygte. Her sidder der altid kompetente medarbejdere klar til at guide dig, såfremt du skulle være i tvivl. Og netop de kompetente medarbejderer er det der bliver fremhævet hos VIVUS.DK. Dette sker blandt andet gennem dere brugervenlighed og fleksibilitet. VIVUS.dk agter at bruge et let og forståeligt sprog, da kommunikation om lån og kredit ofte kan drukne i ord der er svære at forstå. Og med en gennemsnitlig svartid på 12 sekunder, skal du ikke forvente der går længe før du har svar på dit spørgsmål. Kontakt VIVUS.DK i dag!

  Anmeldelse

  Har du lyst til at dele dine oplevelser med VIVUS.dk? Så gør det her. Lad andre forbrugere vide hvad du har af oplevelser og skriv din anmeldelse her.

  Vivus
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Vivus

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Vivus et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Vivus I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Vivus?

  Vivus er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.