Alfalån

Alle anmeldelser

Alfalån

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Torben F.
Jeg har for nylig købt en golfvogn. Jeg ville finansiere det. Jeg ringede og klarede alt i telefonen. Det tog mindre end 24 timer at starte og afslutte låneprocessen. Jeg var i stand til at undersk...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hurtig lån til min golf cart

  Jeg har for nylig købt en golfvogn. Jeg ville finansiere det. Jeg ringede og klarede alt i telefonen. Det tog mindre end 24 timer at starte og afslutte låneprocessen. Jeg var i stand til at underskrive alt online. Som et arbejdende par elskede min og mand og jeg fleksibiliteten i denne proces. Når du ikke finansierer noget, medmindre det er med Alfalån, og det er derfor.

  Jeg kan aldrig forestille mig at bruge en anden kilde til økonomisk ressource Alfalån. Jeg har alt, hvad jeg nogensinde har drømt om, og det skylder jeg personalet på dugood kreditforening. De hentede mig, da min kredit ikke var så stor og tog mig også et stykke tid på et andet niveau i kreditværdighed. De er som familie for mig.


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Alfalån

I Danmark er det helt normalt, at man låner penge til at finansiere større omkostninger, såsom huskøb, ny bil, bryllup, forbrug, fødselsdage, ferier, samt meget andet. Alternativet er, at man sparer op, men man må i den forbindelse vente, til man har sparet det sammen man skal bruge. Vælger man derimod at låne pengene, så kan man med det samme købe de varer, produkter eller services man skal bruge, og derefter betale beløbet tilbage i månedlige afdrag. Det er vigtigt, at man vælger et lån der passer til både ens personlige behov og økonomi. Det koster penge at optage lån og det er i den forbindelse en god ide, at sammenligne forskellige muligheder, før man underskriver et lån. Omkostningerne forbundet med et lån kan variere kraftigt og derfor kan man med fordel læse anmeldelser igennem fra andre, der allerede har optaget lån. Man kan derigennem følge deres anbefalinger og lære af deres eventuelle fejl.

Om Alfalån
Alfralån er en dansk, uafhængig lånesammenligningsservice der kan anvendes af private forbrugere. Virksomheden driver en online platform, der faciliterer kontakt mellem låntagere og låneudbydere, som man kan benytte til at modtage og sammenligne lån fra forskellige tredjeparter, som virksomheden samarbejder med. Alfalån har adresse på Tigervej 31, 4600 Køge.

Produkter og Services hos Alfalån
Alfalån tilbyder forbrugslån til danske kunder, gennem deres samarbejdspartnere, der er banker og udlånsvirksomheder. Man låner ikke direkte fra Alfalån, men benytter istedet deres online platform, til at oprette en ansøgning, der derefter sendes til adskillige forskellige udlånsvirksomheder, alt efter behov og relevans. Det er som udgangspunkt ansøgerens økonomiske situation, der afgør, hvor meget der kan lånes. Når man ansøger om et lån gennem Alfalån, så foretager virksomheden en automatisk kreditvurdering, inden et eventuelt lån bevilges. For at kunne søge om lån skal man være fyldt 18 år og derudover være myndig. Man kan ikke låne, hvis man er registreret i enten RKI eller Debitor Registret. Endvidere skal man have fast arbejde, med en personlig indkomst på over 150.000 årligt, hvilket er før skat. Får man afslag på sin ansøgning, så begrundes dette ikke.
Hver låneformidler behandler modtagne ansøgninger individuelt og de sender selv potentielle tilbud til ansøgeren, på linje med deres egne lånebetingelser. Dette betyder, at omkostninger, ÅOP og månedlige ydelser kan variere, altefter hvilke tilbud man modtager, samt ansøgerens personlige omstændigheder. Når lånevirksomheden beregner hvilken rentesats de kan tilbyde, så udføres dette også individuelt, da det er baseret på hver enkelt kundes personlige ansøgning og kreditscore.

Komplimenter, Klager og Tips til Alfalån
Har du optaget et lån gennem en af Alfralåns samarbejdspartenere, efter deres plaform faciliterede kontakt til låneudbyderen? Hvordan forløb processen, blev du tilbudt en god pris og gode vilkår og er det nemt og overskueligt, at overholde din månedlige betalingsplan? Hvad end din oplevelse med Alfalån har været overvejende god eller dårlig, så vil vi sætte stor pris på en kort beskrivelse af din kundeoplevelse gennem en anmeldelse her på siden. Hjælp andre med at beslutte, om de skal ansøge om et lån gennem Alfalån, for at finansiere deres næste indkøb.