AnnaFinans

Alle anmeldelser

AnnaFinans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sofie
Jeg stod i en meget kedelig situation hvor jeg skulle bruge penge lige nu og her grundet en cykelulykke, som jeg ikke var forberedt på. Det var en svær periode især da andre låneudbydere ikke var s...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Kviklån

  Jeg stod i en meget kedelig situation hvor jeg skulle bruge penge lige nu og her grundet en cykelulykke, som jeg ikke var forberedt på. Det var en svær periode især da andre låneudbydere ikke var særlig overbeviste omkring om nuværende finansielle situation som studerende og derfor sagde nej.

  Da jeg kontakte AnnaFinans var oplevelsen meget god, og jeg var hurtigt oprettet på deres system. Der var dog lidt papirarbejde der skulle ordnes på deres portal, men jeg kom i sidste enden igennem og fik mit lån godkendt.

  Overordnet var det en god oplevelse, men deres portal kunne godt være lidt mere brugervenlig.


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

AnnaFinans

Det kan være svært at få råd til det uundværlige, når ulykken rammer. Når telefonen går i stykker, cyklen forsvinder eller bilen skal repareres, da er det de færreste der har pengene klar lige ved hånden, når heldet ikke lige går din vej. Derudover er det heller ikke alle der kan tillade sig at investere penge i sin hverdag og købe det du har gået og drømt længe om, men som din pengepung måske ikke kan række til denne måned, men måske først i næste. Her ville det være smart, hvis man for en gangs skyld kunne gøre sig forskud på glæderne, når man ved at pengene rækker inden for den nærmeste fremtid. Her kommer AnnaFinans ind i billedet, hvor du netop kan låne op til 75.000 kroner. De fleste lån i Danmark er som regel svære at gå til og kan tage op til flere dage eller måske uger, før pengene rammer kontoen. Hos AnnaFinans er virkeligheden ikke helt den samme, da pengene som regel lander på din konto inden for 10 minutter, hvor det kun tager dig 10 sekunder at verificere dig. Dette er især en luksus, når uheldet rammer, idet AnnaFinans tilbyder dig en hurtig redning – Et slags SOS-lån kan du nærmeste kalde det.

 

Om AnnaFinans
Anna finans er en lånebank, som tilbyder dig overkommelige og adrætte banklån, når behovet opstår. Fordelen ved at vælge denne bank opstår ved, at det er nemt at låne penge hurtigt, nemt og sikkert. Hertil er der et stort fokus på sikkerheden, idet lånet foregår ved brug af NemID, og at selve lånet altid vil være SSL krypteret, for optimal sikkerhed, alt mens lånet accepteres og leveres ved en lynende fart. På denne måde bibeholder de også der integritetog troværdighed, når man ellers ved de fleste andre banker normalt ikke kan regne med, at en så stor mængde penge kan blive påduttet en bruger så hurtigt.

 

AnnaFinans som service
Lånerenten er herudover overkommelig i forhold til andre kviklånsbankers lånerenter, idet den kan være så lav som 20%. Dog er det her procedure, at jo større lånet er og jo hurtige du kan betale tilbage, desto mindre er lånerenten. Af denne grund kan et større lån betale sig, mens et lille lån er sværere at sluge. Et lån på 3000 kroner over 72 uger betyder f.eks. en tilbagebetaling 266,4%. Et sådant lån er til gengæld sjældent aktuelt for nogen som helst, mens et større lån med en særlig lav rente, som desuden kan ske med lynets hast, er højt eftertragtet, hvor sikkerheden også her er en klar bonus.

 


Lån fra 3000 – 75.000 kroner på under 10 minutter

 

Ris, ros og tips for AnnaFinans
Har du allerede taget et lån hos AnnaFinans? I så fald vil vi gerne høre om din oplevelse hos denne lånebank. Levede de op til deres lånehastighed? Var de simple og nemme at forhandle med? Var kundeservicen god? Skriv en anmeldelse her på siden og fortæl os om din oplevelse. På den måde kan du være med til at guide andre potentielle kunder hos AnnaFinans, så de har lettere ved at beslutte sig, om de bør tage et lån hos denne lånebank - eller ej.

Vil et så nemt og hurtigt lån fra AnnaFinans virkelig kunne betale sig? Læs brugeranmeldelser her på siden om deres ydelser mm.