Bankly

Alle anmeldelser

Bankly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Bankly

Hvis man har brug for penge så kan det ofte virke optimalt at tage et lån. Problemet er dog ofte at den årlige omkostningsprocent er rigtig høj, og der kan være så meget information at det kan virke overvældende. Det kan også være svært at finde et godt tilbud på lån, især hvis det skal være gratis og uforpligtende.

Om Bankly
Med mere end 30.000 brugere har Bankly hjulpet mange mennesker med at låne penge på den mest optimalte måde. Udover at være transparante, så er Bankly også brugervenlig, med priser der er direkte angivet og en ÅOP der ikke er gemt væk. Bankly støtter også foreninger der går ind for CO2-neutralitet, lige så vel som naturfonde og hjerteforeningen.

Produkter og tjenester
Når du bruger Bankly hjemmesiden, så kan du vælge hvilket slags lån du overvejer at tage, hvor mange penge du gerne vil låne, hvorefter Bankly viser dig hvad det vil koste månedligt. Bankly er en platform der automatisk sammenligner lån fra forskellige banker, hvorefter de viser dig den billigste mulige løsning. Her har Bankly gjort det nemt at tage forskellige former for lån, om det så er boliglån, samlelån eller andet. Derudover så er det gratis og uforpligtende at ansøge om et lån, samtidig med at Bankly garanterer den laveste mulige rente, samt de bedst mulige vilkår når du tager et lån.

Kundeservice og klager
Med lån kan man være meget usikker, dette forstår holdet bag Bankly godt. På hjemmesiden kan du nemt få adgang til en masse information omkring lån, hvem Bankly er som virksomhed og meget mere. Der kan dog være tilfælde hvor at du ikke kan finde den information du søger efter, i dette tilfælde er det muligt at kontakte Bankly kundeservice. Dette kan gøres på flere måder. Du kan vælge at ringe til 70 60 65 66 alle hverdage fra kl. 10:00-16:00 eller du kan sende en mail til info@bankly.dk. For at gøre processen lidt nemmere, så har Bankly også en kontaktform du kan bruge, hvor du så vil modtage svar over email. På deres kontaktside har de en sektion med ofte stillede spørgsmål. der har samlet en masse af de typiske spørgsmål på én side. Hvis du gerne vil indsende en klage, så har Bankly også en side dedikeret til dette.

Anmeldelse
Har du brugt Bankly til at ansøge om lån? Hvordan var din erfaring med platformen? Vi vil gerne høre om din erfaring med Bankly. Udover at din offentlige anmeldelse vil gå til en samlet vurdering, så kan din anmeldelse læses af andre folk der overvejer at bruge Bankly.