CrediNord

Alle anmeldelser

CrediNord

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

CrediNord

CrediNord blev grundlagt i 2019 af tre finske finans- og forretningseksperter. Jim Forsbom har mere end 10 års erfaring i branchen med finansiering, lån og formueforvaltning. Jan Forsbom har arbejdet som administrerende direktør og bestyrelsesmedlem i flere børsnoterede og unoterede europæiske virksomheder i mere end 30 år. Det tredje stiftende medlem, Roope Lindroos, har mere end 10 års erfaring inden for økonomi, risikostyring og asset management.

Takket være deres egne erfaringer som iværksættere var Jim, Jan og Roope godt klar over, hvor lang og besværlig processen med at få et erhvervslån var. Dette var ikke i kundernes bedste interesse, og de besluttede at gøre noget ved det ved at opfinde noget nyt.

En stabil nordisk finansieringsvirksomhed
CrediNord er en stabil nordisk finansieringsvirksomhed. De støtter små og mellemstore virksomheder ved at tilbyde erhvervslån til deres vækst og for at dække uventede behov. Deres team omfatter flere økonomiske eksperter, som er fortrolige med iværksætteres vilkår og udfordringer.

Lånebeløb varierer fra 10.000 kr. til 500.000 kr. afhængig af virksomhedens behov og generelle situation. Tilbagebetalingsperioden er 6-18 måneder. Det tager kun et minut at ansøge om lånet, og du vil modtage deres afgørelse inden for en time.Iværksættere der støtter iværksættere

Innovatorer på kreditmarkedet
Mens banker og andre finansielle virksomheder primært fokuserer på sig selv, er CrediNords hovedfokus på kunderne. CrediNords mener at iværksættere og virksomheder skal kunne fokusere på det, de er bedst til, for at drive virksomhed. Derfor skal det være nemt, hurtigt og fleksibelt at ansøge om et erhvervslån.

CrediNords hjælper alle vores kunder uden at spilde tid på unødvendigt papirarbejde. I stedet for at gennemgå langvarige og komplicerede låneforhandlinger, kan deres kunder ansøge om et lån og underskrive kontrakten elektronisk. De kan frit bestemme, hvornår og hvor de vil indsende ansøgningen.

CrediNords kræver ikke sikkerhedsstillelse
I stedet kræver de én kautionist eller ved større lånebeløb to kautionister. Det tager kun et minut at udfylde deres ansøgning, og du behøver ikke engang at tilføje vedhæftede filer. Du modtager deres tilbud inden for en time. Selve lånet bliver overført til din konto samme dag, eller senest den efterfølgende hverdag.

Det er gratis at anmode om et tilbud, og du forpligter dig ikke til noget. CrediNord giver dig plads til at tage stilling til deres tilbud uden pres.

Alle virksomheder er vigtige
Forretningstypen er ikke vigtig for CrediNord. De hjælper små og mellemstore virksomheder lige fra enkeltmandsvirksomheder til børsnoterede virksomheder.

Det afgørende er, at din virksomhed opfylder nogle grundlæggende krav for at kvalificere sig til et lån. Derfor kræver CrediNords, at nogle væsentlige kriterier er opfyldt. Eksempelvis skal virksomhedens hovedkontor ligge i Danmark, og virksomheden skal have været aktiv i mindst seks måneder, inden der søges om et lån. Virksomheden må ikke have væsentlige betalingsmisligholdelser, og dens kautionist skal have en passende ren kredithistorik. En virksomhed kan kun få fuldt udbytte af en økonomisk løsning, hvis dens driftsbetingelser er i orden. CrediNord finansierer derfor kun virksomheder, hvis driftsforhold kan forbedres.

Del gerne din erfaring med CrediNord
Vi vil meget gerne høre om din erfaring med CrediNord i din anmeldelse her på siden.