EllaFinans

Alle anmeldelser

EllaFinans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Finansielleeksperter

Finansielleeksperter

0 anmeldelser

Vi kommer ikke uden om det: De fleste af os låner på et eller andet tidspunkt penge til studier, lejlighed , bil eller noget helt fjerd...

Logo GoBanker

GoBanker

0 anmeldelser

At låne penge er blevet en del af hverdagen for en stor del af den danske befolkning: forbrugslån, virksomhedslån, billån e...

Logo Autolånet

Autolånet

0 anmeldelser

Når man først står og mangler penge til at finansiere et større indkøb, og derfor begynder at undersøge mar...

Logo Lånio

Lånio

0 anmeldelser

Skal man som forbruger enten optage et nyt lån, eller ansøge om at optage et samlelån, så er der ofte mange dokumenter der...

EllaFinans

Finansieringsselskaber er virksomheder der låner penge ud. I modsætning til banker eller kreditforeninger tager finansieringsselskaber ikke indskud eller tilbyder andre finansielle tjenester eller produkter (pengebokse, lån, kort osv.). De låner kun rutinemæssigt ud til enkeltpersoner eller virksomheder med behov for penge. For forbrugernes vedkommende yder de normalt lån til køb af dyre varer eller tjenesteydelser, såsom en bil, store hvidevarer eller møbler. Nogle specialiserer sig i lægeudgifter eller sundhedsudgifter.

Mens nogle långivere yder længerevarende lån, er de fleste finansieringsselskaber specialiseret i kortfristede lån. De er ofte tilknyttet en producent eller større virksomhed og fungerer så at sige som dens finansieringsarm. Nogle af de mest kendte finansieringsselskaber er tilknyttet specifikke bilproducenter, såsom Toyota og tilbyder billån eller billeasing.

Hvem er EllaFinans?
Ellafinans ejet af Smartresponse A/S og er en lånemægler, der arbejder direkte med forskellige mæglere, banker og långivere. De introducerer dig til udvalgte banker og långivere gennem hjemmesiden, e-mail og SMS, så du kan vælge det, der passer dig DIG!

Smartresponse har mere end 10 års erfaring med at formidle online lån på tværs af Norden og har sat brugere i kontakt med långivere mere end 200.000 gange inden for de sidste 10 år. I 2019 har de formidlet mere end 750 millioner kroner i lån. kr. formidlet på tværs af Norden, hvilket forventes at blive på mere end 1 mia. kr. i 2020.

Hvad er låntagning i den finansielle verden?
Lån betyder at tage penge fra en kilde med en formel aftale om, at midlerne skal tilbagebetales inden en bestemt dato og normalt i faste faste rater. De fleste lånte penge påløber renter, hvilket betyder, at låntager betaler et ekstra beløb, en procentdel af det lånte beløb, som kompensation til långiver for at have stillet pengene til rådighed.

Hvor meget kan du låne af EllaFinans?
Med et lån hos Ellafinans kan du låne mellem 10.000 kr. og 500.000 kr. Du vil altid få flere lån med en konkurrencedygtig rente, og du behøver endda ikke stille sikkerhed for lånet. Når du sammenligner lån hos Ellafinans, kan du være sikker på, at du finder det lånetilbud, der præcis matcher dine forventninger.

Ellafinans tjener penge ved at modtage provision fra de banker og långivere de samarbejder med, for at arrangere lån. Denne forretningsmodel sikrer, at brugen af ​​Ellafinans kan være 100% gratis for deres kunder. De lån de præsenterer er kun et udsnit af hele lånemarkedet i Danmark og Ellafinans kan derfor IKKE betegnes som en uafhængig rådgivningspartner.

Det kunne ikke være enklere
Du underskriver enkelt og hurtigt lånekontrakten med NemID og får pengene på din konto samme dag eller senest dagen efter. Du kan selvfølgelig også få tilsendt en fysisk kontrakt med posten, men det vil forsinke låneprocessen, og pengene bliver først overført, når du har underskrevet og returneret kontrakten.

Hvordan var det at låne penge hos EllaFinans?
Har du haft fornøjelsen af at låne penge hos EllaFinans? Så vil vi meget gerne høre din mening, så andre potentielle kunder også kan få inspirations til at vælge den samme virksomhed. Din erfaring er meget vigtig for os og vi glæder os til at dele den idag :)