Extra Cash

Alle anmeldelser

Extra Cash

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

A
Anders T.
Dette er en fremragende service drevet af en vært, der er meget hurtig til at vende tilbage til dig, hvis du støder på vanskeligheder. Tilbuddene på siden er anstændige, med nemme penge at tjene. G...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hurtigt lån

  Dette er en fremragende service drevet af en vært, der er meget hurtig til at vende tilbage til dig, hvis du støder på vanskeligheder. Tilbuddene på siden er anstændige, med nemme penge at tjene. Guiderne er ligetil, og som allerede nævnt er hjælpen lige ved hånden, hvis du sidder fast. Stærkt anbefale!

  Letforståelig hjemmeside med masser af kontante tilbud, der er hurtige at udfylde og let nok detaljerede til ikke at tage nogle forkerte drejninger. Har været meget hjælpsom med at få lidt ekstra penge i mine lommer.

  Vil helt klart anbefale jer til mine venner og familie. I er bare så seje


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Extra Cash

Det er efterhånden en fast del af hverdagen for langt de fleste, at låne penge til forskellige formål, der får hverdagen til at hænge bedre sammen. Huslån, billån, bådlån, forbrugslån mm. Dog er lån meget forskellige i forbindelse medomkostninger, vilkår og krav og det er derfor en stor fordel, hvis man nøje undersøger markedet, før man optager lån. I den forbindelse vælger mange at læse anmeldelser igennem fra andre forbrugere, der allerede har optaget lån og derfor kanbeskrive processen, fordele og ulemper ved de forskellige låneudbydere.

Om Extra Cash
Extra Cash er en online lånevirksomhed, som ejes og drives af danske BasisBank A/S. Extra Cash blev oprettet i 1999 og har i dag hovedkontor på Tigervej 31, 4600 Køge.

Produkter og Services hos Extra Cash
Extra Cash er en online låneformidler, hvor man man som forbruger kan søge om at optage kviklån på op til 75.000. Man ansøger via deres online platform, hvorefter de formidler kontakten til forskellige lånevirksomheder, altefter behov og specifikationer. Man skal derfor kun udfylde en enkelt ansøgning hos dem, hvorefter man kan modtage adskillige lånetilbud fra relevante tredjeparter. For at blive godkendt til et lån gennem ExtraCash skal man som minimum være fyldt 18 år, have en årlig indkomst på over 150.000 kroner, man må ikke være registreret som dårlig betaler RKI eller Debitor Registret og man skal være dansk statsborger.
Man vil efter udfyldt ansøgning normalt blive tilbudt en rentesats, der størrelsesmæssigt afhængiger af årlig indkomst, samt lånets løbetid. Når man vælger det ønskede lånebeløb, samt hvor længe man ønsker lånet skal løbe over, så kan man se lånets ÅOP (Årlig Omkostning i Procent), hvilket er lånets fulde omkostninger. Man kan derudover se, hvor meget man skal tilbagebetale via den månedlige ydelse, og man kan se debitorrenten.
Man kan gennem Extra Cash låne fra 3.000 til 75.000 kroner, og man behøver i ansøgningen ikke at angive, hvad pengene skal bruges til. Man kan vælge en løbetid fra 12 – 72 måneder.
Man kan som forbruger ansøge via deres hjemmeside, ved at tilgå deres platform online og udfylde deres låneberegner, samt personlige informationer. På forsiden kan man se deres låneberegner, som man benytter til at indtaste det ønskede lånebeløb, samt indtaste den ønskede løbetid. Derefter skal man udfylde sine personlige oplysninger og underskrive med NemID, således at man kan bekræfte sin identitet og sine valg. Normalt går der en række timer efter man har indsendt sin ansøgning, hvorefter man modtager svar fra Extra Cash. Hvis man bliver godkendt til det ønskede lån, så får man tilsendt et lånebevis, som man underskriver med sit personlige NemID. Der kan derefter gå op til 2 bankdage, inden man modtager pengene på sin bankkonto.

Komplimenter, Klager og Tips til Extra Cash
Har du optaget lån gennem Extra Cash? I så fald kan du hjælpe andre forbrugere med at blive klogere på, om deres lån er overkommelige at betale af på, hurtige og nemme at optage og om Extra Cash er en pålidelig online platform med god service. Skriv en kort anmeldelse her på siden og hjælp andre med at beslutte, om de med fordel kan finde det lån de søger gennem Extra Cash.