GoBanker

Alle anmeldelser

GoBanker

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

GoBanker

At låne penge er blevet en del af hverdagen for en stor del af den danske befolkning: forbrugslån, virksomhedslån, billån etc. og med stor efterspørgsel følger stort udbud. Der kan være enorm forskel på lånepriser og krav til låntagerne og derfor kan sammenligningssider som GoBanker, som man kan se brugeranmeldelser af på denne side, hjælpe med at danne overblik over, hvilke lån der er tilgængelige og hvad de koster. Lån er komplekse at forstå og derfor er det altid en god ide at læse anmeldelser igennem fra andre kunder, for at sikre sig at man får den bedste pris på markedet, gennem en pålidelig service.

Om GoBanker
Gobanker er en hjemmeside for låneformidling, og er en del af Leadwise A/S koncernen, der blev grundlagt i 2014 og som er aktive som låneformidlere i hele Norden. Leadwise er blandt andet kendt for at lancere fintech platformen Better Rates, der var den første platform i Danmark til at formidle forbindelse mellem investorer og private långivere. Gobanker er således også en del af lånemæglerne Autolånet og Letfinans, som har været på det danske marked i mange år og var blandt nogle af de første lånemæglere i Danmark. 

Produkter og Services hos GoBanker
Via hjemmesiden hos Gobanker får man som låntager mulighed for, at sammenligne forskellige typer af lån, til forskellige priser, efter man har indtastet sine personlige oplysninger og krav. Ifølge virksomheden selv, så er det deres mission at gøre det nemmere for låntagere, at modtage personlige lånetilbud der passer til netop deres omstændigheder og til den billigste pris muligt, da de lader bankerne konkurrere låntagerne ud fra kun en enkelt låneansøgning. Derved kan man få et overblik over de forskellige relevante tilbud på markedet, da man ikke skal kontakte de forskellige långivere individuelt, men kan ansøge via blot én side, og derved se hvad der er tilgængeligt og relevant for netop en selv. 
Hos GoBanker kan man ansøge om forskellige typer af lån, herunder nye privatlån, samlelån eller erhvervslån, hvor sidstnævnte samler alle eksisterende lån under ét enkelt lån.
På forsiden af deres hjemmeside udfylder man en låneansøgning, der indeholder personlige oplysninger, ønsket lånebeløb og løbeperiode og derefter indhentet GoBanker lånetilbud fra en lang række banker, som de har etableret samarbejde med, herunder Resurs Bank, Basisbank og Express Bank. Når de har indhentet relevante tilbud får man dem derefter tilsendt, så man kan sammenligne vigtige faktorer såsom lånebeløbÅOP, renteløbetid m.fl. og derefter kan man vælge, hvilket lån man foretrækker - eller man kan vælge ikke at låne overhovedet. Tjenesten er gratis og man er ikke forpligtet til, at optage lån hos nogen af de långivere man er blevet tilsendt fra GoBanker.

Komplimenter, Klager og Tips til GoBanker
Skriver man en anmeldelse omkring en virksomhed eller tjeneste som man har erfaring med, så kan man hjælpe andre mennesker med at afgøre, om de skal investere tid og ressourcer i denne virksomhed. Man kan samtidig hjælpe virksomheden selv med at forbedre deres tjenester og services, ved at give dem indblik i, hvad der fungerer godt for deres kunder og hvad der fungerer mindre optimalt. Hvis du har tidligere erfaring med GoBanker, og har benyttet deres hjemmeside til at finde et passende lån til dine omstændigheder, så vil blot et par få linjer her på siden gøre en forskel for andre, der er interesserede i at optage lån formidlet af denne platform.