Goloan

Alle anmeldelser

Goloan

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Goloan

Goloan er en service til dig, hvis du vil ansøge om lån, sammenligne lån og vide, hvad du skal betale i renter. Goloan er også en service for dig, hvis du vil tjekke, om du kan få en lavere rente, end hvad du betaler på dine eksisterende lån.

Hos Goloan vil e gerne gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige lån – og de ved, at andre parametre end blot den nominelle rente også kan have betydning for, hvad det helt rigtige lån er for dig. Det hjælper de dig med at få overblik over.

Når de har hørt din historie, sender de den videre til deres samarbejdspartnere, som afgiver deres lånetilbud til dig. Herefter sammenligner du de lånetilbud, du modtager, og vælger det, du finder mest attraktivt.

Hvordan fungerer Goloan egentlig?
Goloan gør det nemt for dig at indhente flere lånetilbud på samme tid fra flere banker/samarbejdspartnere, så du kan vælge det lån, der passer bedst til dig efter dine kriterier.

Når du har fortalt din historie til Goloan, sender de dine oplysninger (krypteret) til bankerne, som så giver dig et lån baseret på de oplyste oplysninger og sender et lånetilbud tilbage til Goloan, som vi så præsenterer for dig.

Nogle tilbud vil du modtage inden for få minutter, andre kan tage længere tid. Goloan anbefaler, at du venter, indtil du har et rimeligt grundlag for at foretage en vurdering, før du sammenligner og vælger dit lånetilbud.

Husk at overveje alle faktorer, når du sammenligner lån, herunder renter, omkostninger, løbetid, lånebeløb osv. 

Du kan nemt få adgang til oversigten, der hjælper dig med at sammenligne forbrugslån, ved at logge ind på "Din Side" på GOLoan.

Valget er dit
Når du har besluttet dig for det lån, der passer bedst til dig, skal du fuldføre processen ved at klikke på "Acceptér" ud for det lån, der passer bedst til dig. Den valgte bank vil derefter guide dig gennem den endelige proces og underskrivelse af kontrakten. Du kan læse mere om deres samarbejdspartnere her og se, hvilken proces du skal igennem alt efter hvilken bank/ hvilket tilbud du vælger.

Hvordan tjener GOLoan egentlig penge?
Goloan tjener penge, når de har sikret det lån, som du mener passer bedst til dig. Når du har skrevet under, og dine penge er blevet udbetalt af banken, modtager Goloan en kommission fra banken.

De lån, som Goloan giver dig, er på ingen måde afhængige af, hvilken provision Goloan modtager. I denne henseende er Goloan 100 % upartisk. Deres forretningsmodel gør også, at du kan være sikker på, at du ikke kan få en bedre rente, hvis du får prisen direkte fra banken. Så vi tilføjer ikke en procentdel til din rente.

Det betyder selvfølgelig også, at vores service HELT GRATIS er til dig, når du ansøger om et lån.

De er altid glade for at høre fra dig. Så hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Goloan, så skriv til dem i deres chat, som du kan finde i nederste højre hjørne. Du kan også kontakte os på mail eller telefon.

Goloan vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside