Hotlån

Alle anmeldelser

Hotlån

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fie P.
Jeg har for nylig afsluttet låneprocessen hos Hotlån, og jeg er meget tilfreds med hele processen fra start til slut. Jeg oplevede, at de var meget venlige, professionelle, alt blev grundigt forkla...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  De redde mit liv

  Jeg har for nylig afsluttet låneprocessen hos Hotlån, og jeg er meget tilfreds med hele processen fra start til slut. Jeg oplevede, at de var meget venlige, professionelle, alt blev grundigt forklaret for mig, alle mine spørgsmål blev besvaret, og processen, som sandsynligvis er tidskrævende for alle långivere alligevel, blev gennemført inden for en meget rimelig tidsramme, hvilket er alt, hvad jeg kan spørge enhver långiver. Jeg anbefaler stærkt denne finansielle service til alle, der søger et lån inden for en rimelig tidsramme, samt konkurrencedygtige priser for låntageren.

  Jeg havde virkelig ikke regnet med at blive godkendt, da jeg for lidt over 3 år siden måtte erklære mig konkurs. Jeg fandt finansiering til den klasse, jeg ville tage. Yay!


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Hotlån

Der er i dagens Danmark en lang række forskellige banker og udlånsvirksomheder at vælge mellem, når man ønsker at finansiere større indkøb, såsom hus, bil, stor fest, båd m.fl. Det kan dog være en stor fordel, hvis man tager sig tid til at undersøge markedet grundigt, inden man underskriver et lån, da der er stor forskel på både omkostninger og vilkår ved de mange forskellige lån. Derfor læser mange danskere nu anmeldelser igennem fra andre låntagere for på den måde at sikre sig, at de får fundet frem til det bedste og billigste lån, der passer til netop deres personlige omstændigheder.

Om Hotlån
Hotlån er en sammenligningstjeneste, hvor private forbrugere kan sammenligne forskellige lån online, via virksomhedens internetbaserede platform. Hotlån samarbejder med en række banker og finansinstitutioner, hvilket giver ansøgere mulighed for at sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere, efter en enkelt udfyldt låneansøgning. Hotlån er en dansk virksomhed med adresse på Tigervej 31, 4600 Køge, der samarbejder med Basisbank A/S, hvilket derfor er blandt de lånevirksomheder, man som ansøger kan blive tilbudt lån fra gennem denne tjeneste.

Produkter og Services hos Hotlån
Via Hotlåns hjemmeside kan man benytte deres sammenligningstjeneste, hvilket er en service rettet mod private forbrugere i Danmark, der lader dem sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Man udfylder en enkelt ansøgning hos Hotlån, hvorefter de videresender denne til deres samarbejdspartnere, der derefter kontakter ansøgeren direkte med relevante lånetilbud. Dette lader ansøgeren sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere, således at man kan vælge det bedste tilbud, som passer bedst til ens egne behov og kriterier.
Minimumsbeløbet, man som privat forbruger kan ansøge om at låne, er 3.000 kr., og man kan vælge mellem forskellige tilbagebetalingsmuligheder, altefter hvor lang tid man ønsker at lånet skal løbe over. Før man sender sin ansøgning afsted, kan man anvende Hotlåns låneberegner på deres hjemmeside,  således at man kan se forskellige sammensætninger af låneaftaler. På den måde kan man undersøge, hvilken indflydelse lånebeløb og løbetid har på de samlede omkostninger af et lån. Låneberegneren udfører automatisk en vejledende udregning af de forskellige omkostninger, der føger med forskellige lån. 
Man udfylder dernæst et ansøgningsskema med personlige detaljer, hvorefter man sender sin ansøgning afsted. Derefter vil de forskellige låneudbydere take kontakt til ansøgeren individuelt med deres tilbud, som man frit kan vælge mellem. Man er ikke forpligtet til at tage imod nogen af de tilsendte tilbud, men hvis man ønsker at underskrive, så gør man dette online, ved brug af sit personlige NemID.

Komplimenter, Klager og Tips til Hotlån
Har du benyttet Hotlåns sammenligningstjeneste og derefter modtaget en række lånetilbud? Var de relevante i forhold til dine omstændigheder? Blev du tilbudt en god rente, fair vilkår og var processen nem og ligetil? Endte du med at underskrive et af de tilsendte lån, eller optog du lån gennem en anden bank eller låneudbyder? Vi vil være meget interesserede i, at høre nærmere omkring dine erfaringer med Hotlån her på siden. På den måde kan du hjælpe andre danskere med at gennemskue, om Hotlån er en pålidelig tjeneste, der nemt og sikkert kan facilitere kontakt til låneprodukter af høj kvalitet.