Kassekreditten

Alle anmeldelser

Kassekreditten

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Kassekreditten

Står du og mangler lidt ekstra luft i økonomien? Står du på tærsklen til drømmerejsen, men lige mangler de sidste penge for at gøre rejsen uforglemmelig? Så står KasseKreditten.dk klar at hjælpe dig. Du kan her læse mere om hvor let og sikkert det er at låne penge gennem KasseKreditten.dk. 

Om KasseKreditten.dk
De er kendte fra tv. Måske har du allerede hørt om dem. KasseKreditten.dk er en 100% dansk virksomhed, stiftet under brandet Finans 247 ApS, som ligeledes er dansk. Deres mission er at gøre det let og sikkert at låne penge online, men ligeledes at betale dem tilbage igen. For hos KasseKreditten.dk er fokus ligeledes på hvordan du evner at betale pengene tilbage. Det er derfor muligt, at blive rådgivet af de dygtige medarbejdere hele vejen igennem processen, hvortil der laves individuel kreditvurdering hver gang. Her blander de sig ikke i hvad du bruger pengne på, men er interesseret i, at du har råd til at afdrage, når kreditten stopper. Som medlem af Dansk Kredit Råd, registreret hos Finanssynet samt indehaver af e-mærket, er du i sikre hænder.

Hvilke lån har KasseKreditten.dk?
Hos KasseKreditten.dk får du ordentlige lån. Uanset om du vælger forbrugslån, SMS lån, kviklån, minilån eller hurtig lån, er du sikret et billigt lån. Og alt dette, kan du klare online. Her er du sikret svar inden for to minutter, straksudbetaling, lav månedlig rente og kredit med ubegrænset løbetid. Og netop kreditten er her anderledes, end hvad du normalt ser hos bankerne. Den online kredit er både nemt, sikkert og hurtigt at få, og kan næsten betragtes som "godkendt overtræk". Her gælder det blot om at din kredit skal være fuldt tilbagebetalt inden for 12 måneder. Dette giver dig mulighed for at sprede tilbagebetalingen ud over ét år, hvor du selv styrer hvordan du nedbringer dit lån. Lånene spænder fra 3.000 til 15.000 kroner. Her vælger du selv dit lånebeløb og indtaster det i låneberegneren. Herefter udfylder du dine personlige oplysninger og godkender med din ansøgning med NemID. Nemmere bliver det ikke.    


Kundeservice:
Det skal være nemt at komme i kontakt med en kompetent medarbejder. Derfor det muligt at kontakte KasseKreditten.dk på telefon i åbningstiden mandag til fredag. Skulle der opstå spørgsmål i løbet af weekend, er det også muligt at skrive på mail, uanset om tanken er en god ide, en klage eller blot et spørgsmål til hvilket lån der passer dig. Tøv ikke med at kontakte KasseKreditten.dk, der sidder en medarbejder klar til at besvare alle dine spørgsmål. 

Anmeldelse af KasseKreditten.dk:
Det har aldrig være nemmere og mere sikkert end lige nu, at låne penge online. Med e-nærket er du sikret en løbende kontrol, køberbeskyttelse og bekæmpelse af it-kriminalitet. Den hurtige respons på ansøgningen, den lave månedtlige rente samt straks udbetaling gør det meget attraktivt at låne hos KasseKreditten.dk. Bestem selv hvad du vil gøre med pengene, men lad ikke økonomien komme i vejen for dine drømme. Ansøg i dag, og få en gratis kreditvurdering.