Kreditnu

Alle anmeldelser

Kreditnu

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Kreditnu

Vil du låne penge hurtigt og skal have dit lån på din konto hurtigst muligt? Når du optager et kviklån hos Kreditnu, udbetaler de dit godkendte lån med en øjeblikkelig overførsel, og du har derfor pengene på din konto med det samme - uden ekstra omkostninger. Hos Kreditnu tilbyder de lån, der er nemme at ansøge om. I lånebranchen støder du ofte på udtryk som sms-lån, minilån eller mikrolån. Disse vilkår henviser dog ofte til det samme produkt – nemlig et online lån. Desuden har Kreditnu ingen medlemsklub, og du skal heller ikke betale et månedligt ekstra gebyr for at få de samme gode fordele ved et almindeligt kviklån. Derfor vil du naturligvis altid modtage en øjeblikkelig overførsel og førtidig tilbagebetaling helt gratis.

Kreditnu udbetaler i weekenden
Det er hurtigt og nemt at låne penge hos Kreditnu, og det eneste du skal bruge er en netværksforbindelse og et NemID for at ansøge. De har et enkelt ansøgningssystem, og du kan derfor ansøge om lån på 2 minutter. Du kan ansøge om lån hos dem online fra din mobiltelefon, computer eller tablet. Uanset om du sidder i sofaen derhjemme, på farten eller sidder hos tandlægen med et afvist kreditkort. Med deres udvidede åbningstider kan du ansøge om lån om aftenen eller i weekenden, og hvis din ansøgning bliver godkendt i åbningstiden, får du pengene med det samme. De er klar til at behandle din ansøgning mellem kl. 8.00 - 21.00 på hverdage og 10.00 - 20.00 i weekenden. De har selvfølgelig også åbent i helligdage.

Lån uden månedlig rente
Pr. pr. 1. juli 2020 har Kreditnu ændret vores lån, og du kan nu optage et lån helt uden månedlig rente - i modsætning til mange andre kviklån. Det eneste, de opkræver, er et oprettelsesgebyr svarende til 25 % af dit lånebeløb. Gebyret lægges til dit lånebeløb og opkræves på dine månedlige ydelser. Du får altså et billigt alternativ til bankernes kortfristede låneprodukter. Og som noget helt nyt kan de også tilbyde dig at ansøge om et toplån. Det eneste de kræver er, at du har foretaget mindst to ratebetalinger – ligesom vi foretager en ny kreditkontrol af dig.

Dit nye forbrugslån
Hos KreditNU tilbyder de en kreditgrænse på 4.000 - 25.000 kr., så lånet er perfekt som forbrugslån. Det kan for eksempel være 5.000 kroner for den store indkøbstur eller 10.000 kroner for den impulsive ferie. Ønsker du eksempelvis mere fritid i dit hektiske arbejdsliv, kan vores lån også være en økonomisk støtte. De vil dog gerne lære dig bedre at kende, inden du kan udnytte hele lånet, og dit første godkendte lån bliver derfor lavere. Hvor meget du kan låne vil i sidste ende afhænge af en individuel vurdering af din privatøkonomi. Du har altid mulighed for at afslå vores lånetilbud.

Hurtig ansøgningsproces
Når du ansøger om lån hos KreditNU, skal du ikke stille sikkerhed for dit lån. Tilsvarende skal du kun oplyse få detaljer såsom dit CPR-nummer, adresse, bankkontooplysninger og din forventede indkomst og forbrug. De får resten af ​​de oplysninger, vi har brug for om dig for at kunne foretage et dybdegående kredittjek fra eksterne samarbejdspartnere. På den måde slipper du for at søge efter lønsedler og kontoudtog. Det giver dig mulighed for at få en kort og hurtig ansøgningsproces, og har du brug for at låne penge akut, kan du trygt sende en ansøgning til KreditNU.

Kreditnu vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside