Kronelån

Alle anmeldelser

Kronelån

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Logo EuropCar

EuropCar

1 anmeldelser

Lej en bil, nemt og enkelt i hele Danmark. Udlejning og Leasing af biler i alle størrelser til Private og Erhvervskunder. Om Europcar Fi...

Kronelån

Det er tit, vi har stået i en situation, hvor vi har måttet låne lidt for at kunne lande på benene, og det er heldigvis de fleste, som har familie og venner, som kan hjælpe. Men nogle gange er det ikke muligt, eller der er ikke nogen, der kan hjælpe. Det er her, Kronelån kommer ind i billedet, og de er klar, for hos dem kan du låne også uden at skulle stille den store sikkerhed. Det eneste krav, de stiller, er, at du har fast bopæl i Danmark, for det kræver NemID at søge, og der skal være en NemKonto, hvor penge hurtigt og let kan sættes ind.

Om Kronelån
Kronelån har en større virksomhed i baghånden, som sikrer, de er klar med de penge, som de skal låne ud, og det er også derfor, de kan give deres kunder så mange gode fordele. Kronelån melder sig i koret af finansielle virksomheder, som giver hurtige og mindre lån til forbrugere, som ikke kan vente på den lange ventetid, der er i deres egen bank. Kronebank er med på at låne op til 10.000 kroner ud, og det er i det tilfælde 12.000, som skal betales tilbage, men det eneste, som forlanges, er at du ikke står som en dårlig betaler, og at du har fast bopæl i Danmark.

Services hos Kronelån
Hos kronebank får du lån, korte og mindre beløb. Det er noget, som passer perfekt ind i den hurtige livsstil, som der er i verden i dag, hvor alt går hurtigt. Når du vil låne hos Kronelån, så er kravene, du ikke er en dårlig betaler, og du skal fast bopæl i Danmark, for det kræver, du har et NemID og Nem Konto, som penge kan gå ind på. Når du har besluttet dig til at låne, så sker det hele online, og det er ganske let at ansøge. Bliver du godkendt, hvilket normalt tager et par minutter, måske nogle gange lidt længere, så er penge overraskende hurtigt til rådighed på din konto.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Kronelån, så er det egentligt ganske let. På hjemmesiden finder du de oplysninger, du skal bruge, og der er et nummer, hvor du kan ringe til dem. Vil du klage over noget, så er der en mail, som de foretrækker, du bruger til henvendelsen, men de vil også på klager svare hurtigt og sikkert hjælpe dig derhen, hvor alle er enige i, hvordan det fremover skal foregå.

Anmeldelse af Kronelån
Når vi skal finde et firma, som vi gerne vil bruge, så leder og kigger vi alle på nettet, og der bruger vi de sider, hvor vi kan se bedømmelse af firmaerne. Nu er der kommet en ny hjemmeside, hvor det er let at give en mere konstruktiv og objektiv bedømmelse af firmaerne, og det er noget, som man har sukket efter. Du kan nu være en del af dem, som er med på denne side, og det er noget, som andre forbruge re senere kan bruge til at finde de firmaer, de vil handle med, og der er også en god mulighed for, at firmaerne selv kan bruge det til at blive bedre og derved tiltrække flere kunder.