Lendmore

Alle anmeldelser

Lendmore

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

K
Kirsten V.
Meget tilfreds med Lendmore, har aldrig følt mig presset ekstremt hjælpsom, lige frem til at ansøge, ekstremt effektiv måde at tilbagebetale via kortautomatbetalinger og vigtigst af alt, ved at gå ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak til Oliver

  Meget tilfreds med Lendmore, har aldrig følt mig presset ekstremt hjælpsom, lige frem til at ansøge, ekstremt effektiv måde at tilbagebetale via kortautomatbetalinger og vigtigst af alt, ved at gå med YouLend, reddede jeg nok min forretning. ????

  Hele holdet var yderst hjælpsomme.
  Oliver ringede for at informere mig om, at min ansøgning blev accepteret og foregreb hans egen bekræftelses-e-mail. Han var høflig og meget høflig, og lyttede til min knibe med medfølelse og forståelse. Jeg er så meget taknemmelig for ham og hans team!!
  En vidunderlig start på året!! Vil helt klart låne igen her. Sådan en god service finder man ikke mange steder


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Lendmore

Som dansker er det i stigende grad blevet normalt at låne penge: til hus, bil, ferie, forbrug, bryllup, rejser eller større indkøb. Istedet for at vente på, at man har sparret pengene sammen, vælger mange enten at optage lån, eller at købe diverse ting på afbetaling. Det kan i mange tilfælde sagtens betale sig, og vise sig at være en fin måde, hvorpå man kan virkeliggøre sine drømme og ideer øjeblikkeligt, istedet for at skulle vente. Dog er det vigtigt at sikre sig, at man optager et lån der passer til ens omstændigheder, og som er til at betale tilbage. Desværre har en række låneudbydere skjulte udgifter såsom gebyr ved tildlig tilbagebetaling, stiftelsesomkostninger, månedlige tilbagebetalingsbebyrer, samt meget høje renter, hvilket ikke altid gøres klart før man optager lånet. Det er derfor altid en god ide at undersøge de forskellige muligheder først, hvilket blandt andet inkluderer at læse anmeldelser igennem fra andre danske forbrugere, der allerede har optaget et lån hos netop den udbyder man kigger på. På den måde kan man lære af deres erfaringer, og undgå potentielle dyre fejltagelser.

Om Lendmore
Denne lånevirksomhed er en del af Basisbank, der blev oprettet i 2000 som en af Danmarks første internetbanker. Basisbank er 100% danskejet, og blev i 2018 og 2019 nomineret til Årets Bank i vækstkategorien af FinansWatch, som er et dansk medie. Lendmore har hovedkontor under samme tag som Basisbank, på Teglholm Alle 15 i København.

Produkter og Services hos Lendmore
Lendmore er en lånevirksomhed der tilbyder danske kunder forbrugslån i samarnejde med danske Basisbank, der udbetaler pengene, hvis man bliver godkendt til at låne hos Lendmore. Ønsker man at undersøge muligheden for at låne hos dem, kan man enten udfylde en ansøgning på deres hjemmeside og ansøge ved brug af sit NEMID, eller kontakte dem via e-mail eller telefon, hvis man har yderligere spørgsmål omkring lånet, før man udfylder sin ansøgning. Man kan ansøge om et forbrugslån online hos dem på op til 75.000 kr. og man skal ved denne type lån ikke stille sikkerhed.
ÅOP, hvilket er de  årlige omkostninger i procent, ligger hos Lendmore på mellem 15,5 - 37,8%. Man skal derudover være opmærksom på, at der i forbindelse med optagelse af lån gennem denne virksomhed pålægges yderligere gebyrer, såsom stiftelsesomkostninger, månedlige faktureringsomkostninger, gebyr hvis man tilbagebetaler via indbetalingskort m.fl.
For at kunne blive godkendt til at låne his Lendmore, skal man opfylde en række krav: man skal være fyldt 18 år på ansøgningstidspunktet, man skal have en fast bopæl samt en fast indkomst, og man må ikke være registreret på RKI eller debitor registret.

Komplimenter, Klager og Tips til Lendmore
Har du optaget lån gennem Lendmore, med udbetaling fra Basisbank A/S? Var processen nem og overskuelig via deres online ansøgningsformular? Var alle omkostninger tydeligt beskrevet inden lånet blev underskrevet og fik du råd og vejledning undervejs? Synes du at lånet er god værdi for pengene? Del dine erfaringer omkring Lendmore med andre her på siden, så de kan få hjælp til at beslutte, om de skal optage forbrugslån til at realisere deres drømme gennem denne lånevirksomhed.