Letfinans

Alle anmeldelser

Letfinans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

H
Henrik H.
Jeg vil gerne bruge denne tid til at udtrykke min taknemmelighed til Thomas og Letfinans-teamet for alle deres indsats for at få mit firma godkendt til et lån til små virksomheder. Tak fordi du er ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak for lånet

  Jeg vil gerne bruge denne tid til at udtrykke min taknemmelighed til Thomas og Letfinans-teamet for alle deres indsats for at få mit firma godkendt til et lån til små virksomheder. Tak fordi du er så nem at have med at gøre, Thomas. Tak fordi du omgående returnerede hver telefonkontakt og besvarede hver e-mail. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og Letfinans-teamet i lang tid!! Jeg kan godt lide din dedikation til dit fag.

  Jeg havde en god oplevelse med at arbejde med Thomas. Han var meget lydhør over for alle mine spørgsmål og hurtig til at få mig tilbud.

  Jeg vil anbefale Thomas til alle, der leder efter virksomhedsfinansiering.


Andre læste også

Logo Finansielleeksperter

Finansielleeksperter

0 anmeldelser

Vi kommer ikke uden om det: De fleste af os låner på et eller andet tidspunkt penge til studier, lejlighed , bil eller noget helt fjerd...

Logo GoBanker

GoBanker

0 anmeldelser

At låne penge er blevet en del af hverdagen for en stor del af den danske befolkning: forbrugslån, virksomhedslån, billån e...

Logo Autolånet

Autolånet

0 anmeldelser

Når man først står og mangler penge til at finansiere et større indkøb, og derfor begynder at undersøge mar...

Logo Lånio

Lånio

0 anmeldelser

Skal man som forbruger enten optage et nyt lån, eller ansøge om at optage et samlelån, så er der ofte mange dokumenter der...

Letfinans

Lån og kredit er blevet en integreret del af hverdagen for mange danske forbrugere: billån, huslån, forbrugslån, ferielån, virksomhedslån osv. Man kan låne pengetil de fleste ting, så man kan realisere sine drømme og ambitioner, uden at spare op først. Det er dog vigtigt at man som forbruger er opmærksom på, hvem man låner fra og hvilke vilkår man skriver under på, før man optager et lån. Ligesom de fleste andre ting er lån en forretning, som låneudbydere tjener penge på, og derfor kan de hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke på forhånd har sat sig ind i ting som ÅOP, samlede omkostninger, tilbagebetalingsomkostninger og meget mere. Derfor kigger mange forbrugere kundeanmeldelser igennem fra andre låntagere, der deler deres gode og dårlige erfaringer med de forskellige låneudbydere, således at man kan træffe en informeret beslutning.

Om Letfinans
Letfinans er en del af Leadwise koncernen, som har specialiseret sig i at formidle lån til private og virksomheder over hele Norden, gennem deres forskellige virksomheder.

Produkter og Services hos Letfinans
Letfinans er en platform hvor der tilbydes låneformidling. Dette betyder, at brugere kan blive tilsendt lånetilbud fra forskellige låneudbydere såsom Resursbank og Basisbank, efter de har indtastet en række oplysninger på Letfinans hjemmesiden, herunder ønskede lånebeløb og løbetid. De indhenter derefter tilbud fra deres samarbejdspartnere, og man bliver som ansøger tilsendt samtlige tilbud, således at man kan vælge mellem dem. Der er desuden ingen forpligtelse til at optage nogen af de lån man er blevet tilsendt, så man kan sagtens vælge ikke at låne gennem Letfinans, selvom de sender en række tilbud. 
Man kan opsøge lån gennem Letfinans til en række forskellige ting, herunder samlelån, forbrugslån, billån, ferielån og rejselån m.fl. Ligesom ved langt de fleste andre lån, skal man leve op til en række krav for at blive godkendt til lån gennem Letfinans og deres partnere. Man skal være fyldt 21 år, have et dansk CPR nummer og man må ikke være registreret i RKI eller Ribers registeret for dårlige betalere. Opfylder man disse krav, men er stadig usikker på, om man kan blive godkendt, så kan man gennem Letfinans tilføje en medansøger på låneansøgningen, der også underskriver lånet. Kommer man ud i en situation, hvor man ikke selv kan betale afdragene tilbage, så skal denne person overtage tilbagebetalingen. Letfinans anbefaler, at man tilføjer en medansøger på sit lån, da de derved oplyser, at man kan blive tilbudt en lavere pris på lånet og derved kan spare penge på omkostningerne.
Via deres hjemmeside kan man låne mellem 10.000 og 300.000 kr. med løbetid fra 1 til 10 år, og man bestemmer selv, hvor meget har brug for at låne, samt hvilken løbetid man ønsker at sprede tilbagebetalingerne over. Den variable pålydende rente starter fra 3,49% og virksomheden oplyser, at der efter man har valgt sit lånetilbud og underskrevet låneaftalen, vil gå mellem 1-2 hverdage, før pengene bliver udbetalt til en selvvagt konto.

Komplimenter, Klager og Tips til Letfinans
Hvis du har optaget lån gennem Letfinans og kender til deres vilkår, kundeservice niveau, rådgiving m.fl, så vil du kunne hjælpe andre kunder med at beslutte, om de skal ansøge gennem denne virksomhed, ved at skrive en kort kundeanmeldelse her på siden. Var din oplevelse med dem overvejende god eller dårlig? Fik du pengene da du skulle bruge dem? Lad andre vide, om denne virksomhed er pålidelig og et godt valg.