Nibble Finance

Alle anmeldelser

Nibble Finance

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Nibble Finance

Nibble er ikke en markedsplads, men en platform for investering i lån udstedt af virksomheder under Joymoney-brandet inden for IT Smart Finance Holding. Nibble er en del af ITSF-holdingselskabet og fungerer som bindeled mellem investorer og långivere. Platformen tilbyder et fleksibelt investeringskoncept, der også er velegnet til begyndere. Den finansielle platform Nibble opererer på en peer-to-portfolio-model. Nibble er designet til både begyndere og professionelle. De har automatiseret investeringsprocessen: Investoren vælger strategi, beløb og løbetid på investeringen. Platformen udvælger selv lånene til investeringsporteføljen og styrer geninvesteringen.

Hvordan kommer man igang?
1. Gennemgå en simpel registrerings- og identitetsbekræftelsesproces.

2. Få mere at vide om vores investeringsstrategier og vælg det risiko/afkast-forhold, der passer til dig. Hvis det er nødvendigt, kan vores supportteam hjælpe dig med dit valg.

3. Indstil parametrene for din valgte strategi: Beløb, løbetid og månedlig sammensætning. Din første investeringsportefølje er klar.

4. Nibble Finance betaler ugentlig indkomst på dine investeringer til din Nibble-konto. Størrelsen af ​​din investering geninvesteres automatisk.

Hvis du ombestemmer dig, kan du tidligt hæve penge fra din investeringsportefølje. Nibble Finance finder en ny investor til din portefølje mod et mindre arrangementsgebyr.

Mulighed for at øge porteføljen
Du kan supplere din investeringsportefølje månedligt med ethvert beløb op til €10.000. De opkræver ingen provision for finansielle transaktioner

Hvordan låner holdingselskaberne ud?
Kunder, der modtager et lån fra ITSF's holdingselskaber, gennemgår en screeningsproces i flere trin og modtager en solvenskreditscore, der tager højde for analyse af deres kredithistorik. Kun 10% af låneansøgningerne fra førstegangskunder bliver godkendt. På den måde styrer kreditselskaberne deres risici og sikrer et investeringsafkast på 92%.

Klassisk strategi
De investerer i usikrede forbrugslån, der er klassificeret som AA, A, BB, og hvor låntagers risiko for misligholdelse er meget lav. Tilbagekøbsgarantien beskytter dig mod risiko og giver dig en garanteret indkomst til en fast rente.

Afbalanceret strategi
Det er investeringer i forbrugslån klassificeret som BB, B og CC. Normalt er risikoen for manglende tilbagebetaling af et lån minimal i denne strategi, selvom NPL 30 og NPL 60 kan forekomme. De bliver dog næsten altid tilbagebetalt. Standardrisikoen er lav i denne strategi, men afkastet er væsentligt højere end i rentestrategien.

Særlig strategi
Det drejer sig om investeringer i usikrede forbrugslån i kategorierne B, CC og C. Kreditmisligholdelsesrisikoen er højere i denne strategi end i den Balancerede strategi. Men afkastet, som kan være så højt som 19% om året, opvejer absolut eventuelle tab i den samlede investeringsportefølje. Minimumsinvesteringsperioden på 12 måneder blev valgt, fordi denne portefølje indeholder lån, der kan være i misligholdelse, og som kan tage længere tid at genoprette.

Din oplevelse med Nibble Finance
Har du nogensinde brugt nogen af Nibble Finance produkter? I så fald opfordrer vi dig kraftigt til at dele din erfaring med dem omkring dig. En af de bedste måder at gøre dette på er at skrive en brugeranmeldelse online. I din brugeranmeldelse skal du ikke være bange for at nævne både de positive og negative aspekter af den tjeneste, du brugte hos Nibble Finance og tøv ikke med at dele dine tips med andre!