Pantsat

Alle anmeldelser

Pantsat

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Hotlån

Hotlån

1 anmeldelser

Der er i dagens Danmark en lang række forskellige banker og udlånsvirksomheder at vælge mellem, når man ønsker at fi...

Logo Cashper

Cashper

1 anmeldelser

Langt de fleste danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv optaget lån eller kredit, til både store udlæg så...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Extra Cash

Extra Cash

1 anmeldelser

Det er efterhånden en fast del af hverdagen for langt de fleste, at låne penge til forskellige formål, der får hverdagen ti...

Pantsat

Hvis du er i bekneb for penge, og der ikke er nogen, som kan låne dig det, som du står og mangler, så er der altid et firma som Pantsat. Det er nemlig en pantelåner. De tilbyder dig et lån, mod at du stiller sikkerhed i noget, som du har af værdi, og du slipper for at sælge det, som du stiller i pant. Det eneste, som du skal gøre, er at overholde dine forpligtelser med firmaet, og så er der ingen problemer. Pantsat kommer med en god portion erfaring, og de tilbyder dig lån mod sikkerheden til gode renter og uden skjulte gebyrer og andre omkostninger.

Om Pantsat
Der var mange, som troede at pantelåneren var en saga blot, men i 2018 opstod Pantsat som et fornuftigt alternativ til de mange dyre forbrugslån og kassekreditter, som mange i dag har og optager, fordi der ikke er tid til at vente på de billigere lån, som man kan få i banken. Folk har virkelig taget Pantsat til sig, og de er glade for, at de services med en hurtig vurdering og det faktum, at pengene er hurtige på kontoen, så snart der er blevet indgået en aftale om de værdier, som danner sikkerheden for lånet. Pantsat har gjort hele processen så overskuelig som mulig og så let for alle, som det kan være.

Services hos Pantsat
Hos Pantsat får du noget så enkelt som et lån mod noget, som du har, der kan dække det i værdi. Det kan være alt mellem himmel og jord, så længe Pantsat vurderer det til at være pengene værd, så kan du få lånet. Og der er ingen, som kigger til, hvad du bruger pengene på. Pantsat giver dig et godt alternativ til de dyre forbrugslån, og der er mange, som gerne vil bruge dem fremfor de meget dyre lån. De slipper også for at sælge deres værdier for at skaffe penge til det, som lige nu ikke kan dækkes af den normale indkomst.

Klager og kundeservice
Hvis du står med enten en klage eller en forespørgsel, så er det meget let at komme i kontakt med Pantsat, for på deres hjemmeside er der ikke kun mail og telefonnumre, der er også en chatfunktion, som hurtigt giver dig alle de svar, som du gerne vil have. Det er jo altid muligheden, at du kan ringe eller skrive til dem. Det er den samme gode service, du får, lige meget hvilken metode, du bruger. Eneste er, at mail tager lidt længere tid. Om det er en klage eller en forespørgsel, er for Pantsat lige meget, det er god service og kompetente medarbejdere, som hjælper dig gennem forløbet.

Anmeldelse af Pantsat
Når du leder efter et firma, du gerne vil handle med, så tjekker du nok som os andre internettet og de hjemmesider, som bedømmer de forskellige firmaer. Nu er der så kommet en side, der tillader dig at skrive en mere nuanceret og konstruktiv bedømmelse. En anmeldelse, som mange andre gerne vil læne sig op af, når de vælger det firma, de vil handle med, og hvor firmaerne kan blive bedre ved at lytte.