Robocash

Alle anmeldelser

Robocash

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Robocash

Robocash Group blev grundlagt i 2017 og leverer finansielle tjenester i otte lande i Europa og Asien. Virksomheden har specialiseret sig i forbrugslån og markedspladsfinansiering ved at tilbyde kortfristede lån og afdragslån. Koncernen har mere end 10 millioner kunder og har ydet over 8 millioner lån.

Robocash Group er en international koncern og skal overholde lovgivningen om bekæmpelse af hvidvaskning af penge i forskellige regioner og lande rundt om i verden. Robocash skulle opfylde alle disse krav på en måde, der var bæredygtig og gav mening for hele gruppen. Virksomheden ledte derfor efter en AML-udbyder, der kunne tilbyde nem og hurtig API-integration og specialiserede AML-værktøjer med global dækning.

Produktkapaciteter
Koncernen udvikler sine produkter helt internt ved hjælp af kunstig intelligens, maskinlæring og datadrevne teknologier for at give nøjagtig og omfattende risikostyring, bekvemmelighed og hastighed for kunder og effektivitet for virksomheder. I øjeblikket fokuserer koncernen på at ekspandere i Syd- og Sydøstasien, opbygge et finansielt økosystem og styrke forbrugerne på tværs af sin markedstilstedeværelse.

Det, der adskilte ComplyAdvantage fra konkurrerende leverandører, var dets produktkapaciteter, data af høj kvalitet og nem integration. Ud over disse fordele er ComplyAdvantages løsninger i overensstemmelse med de høje standarder Robocash anvender til bekæmpelse af hvidvask af penge og finansiering af bekæmpelse af terrorisme.

Robocash Group testede ComplyAdvantages screenings- og overvågningsløsning for bedre at forstå det format, som virksomheden kunne forvente at modtage data og indsigt i, når de udfører kundescreening og -overvågning. ComplyAdvantages to-vejs RESTful API blev derefter integreret på mindre end en uge, hvilket muliggjorde næsten realtids automatiseret screening af virksomheder mod tusindvis af sanktionslister, observationslister, politisk eksponerede lister og negative medier.

Fleksibiliteten af ​​værktøjets parametre gjorde det muligt for Robocash's compliance-team at konfigurere sin screening- og overvågningstilgang for at reducere falske positiver og træffe hurtigere beslutninger om kunder.

Sådan får du et lån
På webstedet vil du blive bedt om at registrere og oprette en konto. Når du har oprettet en konto, kan du få adgang til et område online, hvor du kan uploade et gyldigt ID og et kontakttelefonnummer. Herefter kan du vælge det beløb, du ønsker at låne.

Med appen ligner processen meget: alt du skal gøre er at gå til Play Market og downloade appen. Når du er logget ind, uploader du et gyldigt ID og vælger derefter det beløb, du ønsker at låne.

Fordele
Den største fordel ved online låneudbyderen Robocash er muligheden for hurtig lånebehandling. Det tager kun et par minutter at behandle et lån. Denne hastighed i behandlingen af ansøgninger er mulig, fordi der ikke skal fremvises garantidokumenter, garantier eller tilsagn.

Blandt fordelene ved denne organisations aktiviteter er evnen til at behandle lån til forskellige formål. Kunder i denne virksomhed kan ansøge om privat- og lønlån samt bil- og erhvervslån. For at gøre dette skal du blot udfylde en særlig formular og blive godkendt inden for få minutter efter indsendelse af ansøgningen på virksomhedens hjemmeside.

Resultatet
ComplyAdvantage gav Robocash sikker adgang til fuldstændige, rettidige og ajourførte data mod hvidvaskning af penge verden over. Derudover muliggjorde muligheden for at konfigurere indstillinger ved screening og overvågning af kunder en reduktion af falske positiver. Takket være den centraliserede platform, der konsoliderer al relevant information på en advarsel, var Robocash's compliance-team i stand til at reducere tiden brugt på at administrere advarsler med 50 %.

Hvad syntes du om Robocash?
Skriv en anmeldelse og fortæl os om din erfaring.