Sådan får du råd til det du drømmer om

Sådan får du råd til det du drømmer om
Kredit og Lån

Det kan nogle gange være svært at få råd til alt hvad man drømmer om, men med en god plan og lidt tålmodighed, så kan det godt lykkes. Ved at tage et kig ind i dine udgifter, kan du skære ned på mange unødvendige ting, som du betaler til, men som du måske ikke bruger eller ikke er så nødvendige, som du går og tror. Derudover er der også opsparing som er en vigtig faktor, for at få råd til lige præcis det du går og drømmer om.

Opsparing, opsparing, opsparing…

Hvis der er noget du gerne vil have råd til, er det altid en god idé at oprette en separat konto som er din opsparing. Mange har nemlig alle deres penge samt hele deres månedsløn på den konto, hvor deres kreditkort er koblet på, og så ender man bare ved at bruge alle pengene, i stedet for at ligge et beløb til side hver måned. Så hvis du vil være sikker på, at du får sparet op, så opret en opsparingskonto og overfør et fast beløb til den hver måned, den dag du har fået løn. Du kan eventuelt sætte den til automatisk overførsel hver måned til din opsparing, så du ikke selv skal gå og huske på det. Så bliver det vist ikke nemmere! Læs mere om opsparing hos rådtilpenge.dk, der drives af Finanstilsynet.

Ansøg om et lån

Hvis du skal bruge pengene lige nu og her og ikke har nået at spare op, så er der nogle andre muligheder. Enten kan du låne pengene af din familie, eller så kan du låne pengene fra enten banken eller online lån. En bank vil dog stille flere krav til dig end en online låneudbyder vil. Du skal hos banken booke et møde med din bankrådgiver, som så er den person, der i sidste ende bestemmer om du må få lov til at låne pengene eller ej. En online låneudbyder stiller ikke lige så høje krav til dig som banken, samtidig med de ikke blander sig i, hvad pengene skal bruges til. Hvis du vil benytte dig af en online låneudbyder, er der dog nogle ting du skal have i mente alligevel. Finanstilsynet giver dig gode råd til at låne penge her.

Læs anmeldelser, inden du ansøger om et lån

Der findes et hav af online låneudbydere nu til dags, og det kan gøre det hele meget uoverskueligt. Dog er det vigtigt, at du ikke bare siger ja til det første du bliver tilbudt eller finder, for det er nødvendigvis ikke altid det bedste eller billigste. Research om de forskellige låneudbydere og tjek op på anmeldelser fra DanskeAnmeldelser. På den måde kan du få et indblik i hvad andre kunders oplevelser har været med de forskellige låneudbydere. Du skal lave en grundig research, da du hurtigt kan blive snydt og ende med at betale meget i rente hver måned, hvis du ikke undersøger virksomheden samt markedet først. Du kan hos KreditNU ansøge om at optage et lån, hvor debitorrenten er på 0% om måneden. Når pengene er på plads, er du klar til at udleve dine drømme!

Mere Kredit og Lån