Sambla

Alle anmeldelser

Sambla

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Sambla

Sambla er den nye generation af kreditmæglere. Deres filosofi har været den samme fra starten – at sammenligne långiverestilbud, så alle altid får det bedst mulige banklån, uanset hvem du er, eller hvad du laver. Fra deres kontorer i København, Stockholm, Lund, Oslo og Helsinki har vi hjulpet over 390.000 kunder med at sammenligne deres lån indtil videre.

Lån penge
Lån penge nu i samarbejde med Sambla – de viser dig vejen til de bedste lånetilbud baseret på dine kreditbehov og krav. Med deres digitale (og gratis) service har du nu magten til at finde det lån, du ønsker, uden at blive ødelagt af renter, oprettelsesgebyrer eller ansøgningsgebyrer.

Sikkert og uden sikkerhed
Selv med en sund og velfungerende økonomi kan behovet for et lån opstå. Især uforudsete udgifter kan være årsag til låntagning. Måske er vaskemaskinens motor brændt ud, du pludselig har fået tandpine, bilens transmission fungerer ikke optimalt osv. Alle tilfælde kan et lån komme godt med, hvis du ikke har et redeæg. Økonomisk hjælp kan også være velkommen, hvis du har brug for penge til udbetaling, flybilletter, nye møbler, gruppelån eller noget helt andet.

At låne penge online er en af ​​de muligheder, du kan benytte dig af, hvis du også vil være med til de gode lånetilbud.

Det hele starter med en ansøgning
At låne penge i 2020'erne er ikke en stor videnskab. Du kan gøre det hele online her. Alt du behøver er en digital enhed - såsom en mobiltelefon eller en bærbar computer. Hvis du har den enhed ved hånden - og en god internetforbindelse - kan du starte låneprocessen med det samme. Hver låneproces starter med en ansøgning. Denne ansøgning kan udfyldes online. Dette tager normalt omkring 2-3 minutter.

Sådan laver du en ansøgning
Hos Sambla har vi gjort det nemt og bekvemt at indsende en ansøgning og sammenligne lån. Det eneste du skal gøre er at udfylde de få felter, der blandt andet beder om dit personnummer, telefonnummer, civilstand osv.

Du vil også blive bedt om at angive, om du søger alene eller sammen med en medansøger. Du øger dine chancer for en positiv kreditscore, hvis du ansøger med en medansøger, da kreditscore bestemmes ud fra to indkomster, ikke kun én. Dette er dog ikke et krav.

Fuldstændig uforpligtende
At udfylde og indsende en låneansøgning for at sammenligne lånetilbud er altid helt uforpligtende. Det betyder, at hvis du føler, at ingen af ​​de tilbud, du får, lever op til dine forventninger eller ønsker, kan du takke nej med god samvittighed. Alle kreditudbydere accepterer disse betingelser.

Sikker
Din sikkerhed er vigtig for dem. For at give dig det højest mulige sikkerhedsniveau er deres data krypteret, og vores hjemmeside har et SSL-certifikat. De samarbejder også med Nets og bruger NemID til underskrifter. De har udviklet vores eget unikke forretningssystem, der gør hele processen hurtig og nem, fra ansøgning til modtagelse af pengene på din konto.

Hurtigt og nemt
Alle långivere tilbyder forskellige vilkår til deres kunder. Hos Sambla får du tilbud fra flere forskellige långivere, når du ansøger om et forbrugslån, eller når du ønsker at samle dine eksisterende lån. Så vælg det tilbud, der passer dig bedst. 

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Sambla
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.