Samlelån

Alle anmeldelser

Samlelån

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Finansielleeksperter

Finansielleeksperter

0 anmeldelser

Vi kommer ikke uden om det: De fleste af os låner på et eller andet tidspunkt penge til studier, lejlighed , bil eller noget helt fjerd...

Logo GoBanker

GoBanker

0 anmeldelser

At låne penge er blevet en del af hverdagen for en stor del af den danske befolkning: forbrugslån, virksomhedslån, billån e...

Logo Autolånet

Autolånet

0 anmeldelser

Når man først står og mangler penge til at finansiere et større indkøb, og derfor begynder at undersøge mar...

Logo Lånio

Lånio

0 anmeldelser

Skal man som forbruger enten optage et nyt lån, eller ansøge om at optage et samlelån, så er der ofte mange dokumenter der...

Samlelån

Verden er indrettet således, at lån og kredit er en fast del af hverdagen for langt de fleste af os. Store udlæg såsom huskøb, bilkøb, bryllupper, runde fødselsdage mm. koster i mange tilfælde meget mere end man har stående på opsparingskontoen. Derfor er låneprodukter i stigende grad blevet populære og der er derfor mange at vælge mellem. Man kan ofte spare mange penge ved at kigge på flere forskellige tilbud og i den forbindelse er online lånesammenligning blevet populært. Man skal dog altid huske at undersøge markedet grundigt i forbindelse med lån og kreditprodukter og i den forbindelse anvender mange kundeanmeldelser, for på den måde at lære mere omkring de forskellige online udbydere.

Om Samlelån
Virksomheden ejer og driver en online platform til private forbrugere, der ønsker at sammenligne lånetilbud online. Samlelån.dk ejes af virksomheden Samlelan.nu, der kan findes på virksomhedsadressen: LeadLab, Lempääläntie 21, 33820 Tampere, Finland. Virksomhedens CVR-nr er: 32316739, hvilket man kan bruge til at slå dem op i virksomhedsregisteret, hvor man kan søge på alle virksomheder i Danmark og på Grønland.

Produkter og Services hos Samlelån
Samlelån er en online platform, der fungerer som en gratis lånesammenligner for låneprodukter i norden. Denne platform gør det muligt for private forbrugere at finde og sammenligne lån fra forskellige udbydere, uden behov for at kontakte hver bank, pengeinstitut og andre former for udbydere direkte. Man skal derfor ikke udfylde adskillige forskellige ansøgninger, men blot en enkelt online. Derefter kontakter Samlelån de forskellige relevante låneudbydere, der derefter individuelt fremsender deres lånetilbud. Man kan frit vælge mellem de tilsendte tilbud, hvorefter ansøgningen behandles direkte af den valgte låneudbyder. Det er dog helt uforpligtende at benytte platformer hos Samlelån.dk og man er derfor ikke forpligtet til at optage nogen af de tilsendte låneaftaler, hvis ikke man har lyst. 
Samlelån.dk har specialiseret sig indenfor lånetypen samlelån, hvilket vil sige et låneprodukt der kan benyttes til at indfri allerede eksisterende lån og derefter samle dem i et enkelt låneprodukt, således at man betaler til blot en enkelt udbyder, til en samlet rente for hele beløbet. Hos Samlelån kan man sammenligne produkter der kan bruges til at sammenlægge gæld for op til 500.000 kr., hvormed andre eksisterende lån bliver indfriet og samlet i et enkelt lån.

Komplimenter, Klager og Tips til Samlelån
Har du benyttet Samlelån.dk til at finde et låneprodukt til sammenlægning af dine eksisterende lån? Var processen nem og hurtig og fik du en række relevant og fair lånetilbud tilsendt? Endte du med at underskrive et lån og har du sidenhen været glad for det? For mange private forbrugere er det en stor beslutning at optage et lån, da det kan have stor indflydelse på den enkeltes privatøkonomi, hvis man underskriver en uhensigtsmæssig låneaftale. Det kan på den anden side have en stor positiv indflydelse på samme, hvis man har mulighed for at finde og underskrive et låneprodukt med en god rente, gode tilbagebetalingsvilkår, samt en nem og overskuelig process. Det kan derfor være en stor hjælp for andre, hvis du har mulighed for at skrive en kundeanmeldelse her på siden omkring Samlelån, således at andre forbrugere kan få hjælp til at afgøre, om denne platform kan hjælpe dem med at finde det perfekte samlelån til netop deres situation.