Saverium

Alle anmeldelser

Saverium

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Finansielleeksperter

Finansielleeksperter

0 anmeldelser

Vi kommer ikke uden om det: De fleste af os låner på et eller andet tidspunkt penge til studier, lejlighed , bil eller noget helt fjerd...

Logo GoBanker

GoBanker

0 anmeldelser

At låne penge er blevet en del af hverdagen for en stor del af den danske befolkning: forbrugslån, virksomhedslån, billån e...

Logo Autolånet

Autolånet

0 anmeldelser

Når man først står og mangler penge til at finansiere et større indkøb, og derfor begynder at undersøge mar...

Logo Lånio

Lånio

0 anmeldelser

Skal man som forbruger enten optage et nyt lån, eller ansøge om at optage et samlelån, så er der ofte mange dokumenter der...

Saverium

Lån og kredit er en fast del af hverdagen for mennesker verden over. Når man skal købe hus, bil, båd og andre store udlæg, så kan langt de færreste betale hele beløbet kontant på en gang. Derfor findes der mange forskellige lån, der er tilpassede til forskellige situationer og hvor man således kan låne penge med forskellige løbetider og vilkår; huslån, billån, forbrugslån m.fl. Hvor processen ofte er nem og ligetil, og hvor man kan finde gode tilbud, så kan man ligeledes finde låneudbydere med ekstremt høje renter og vilkår der ikke er fordelagtige. Det er derfor vigtigt at man husker at undersøge markedet grundigt, før man underskriver en lånekontrakt. En del af denne undersøgelsesprocess inlkuderer ofte gennemlæsning af kundeanmeldelser fra andre forbrugere, der allerede har optaget et givent lån. Derigennem kan man se hvilke tilbud andre har benyttet, hvordan de fandt processen og hvilke anbefalinger og tips de har til andre, og derefter benytte denne viden til at træffe en informeret beslutning selv.

Om Saverium
Online platformen Saverium ejes og drives af virksomheden LVS Brokers, og denne virksomhed har hovedkontor i Finland. Ønsker man at ansøge om lån igennem Saverium, hvilket er en lånesammenligningsside for danske privatpersoner, så udfylder man en enkelt ansøgning via deres online platform. Derefter modtager man automatisk lånetilbud fra låneudbydere og banker, der er relevante i forhold til ens behov og den ansøgning man har udfyldt. Blandt udbydere kan man finde Basisbank A/SLånlet, Expressbank, Resurs Bank, Modus Finans og Cashper.
Ifølge virksomheden selv har de over 500.000 kunder i Norden, fordelt på deres forskellige virksomheder, der hver især er lokaliserede i forhold til hvert af de nordiske lande.

Produkter og Services hos Saverium
Saverium er en sammenligningsplatform som private danskere kan benytte, for at søge efter lån fra forskellige udbydere og banker, hvorefter de kan sammenligne priser og vilkår på samme sted. Ved at udfylde en ansøgning på virksomhedens platform, vil deres partnere ud fra de indtastede oplysninger vurdere, om de kan tilbyde et lån, samt hvilke renter og vilkår de i den forbindelse vil tilknytte tilbuddet. 
Man kan låne fra 3.000 kr. til 500.000 kr. gennem denne tjeneste.
Der er en række krav og betingelser man skal leve op til for at blive godkendt, og det er ikke alle, der kan optage lån hos Saveriums partnere. I denne sammenhæng oplyser de, at det ikke er muligt at optage et lån, hvis man er registreret i RKI og Debitor Registret. Derudover skal man være fyldt 18 år, man skal være dansk statsborger og have bopæl i Danmark, og derudover skal man have en dansk bankkonto. Efter man er blevet tilsendt en række lånetilbud, er man ikke forpligtet til at acceptere nogen af de tilbud man har modtaget. Det er først når man har underskrevet en låneaftale ved brug af sit NemID at man har indgået en bindende aftale.

Komplimenter, Klager og Tips til Saverium
Hvordan finder man det bedste lån i forhold til sine omstændigheder? Mange leder efter kundeanmeldelser, så de kan lære af andres erfaringer og se hvilke lån andre danskere har haft glæde af og success med. Hvis du har optaget et lån faciliteret af Saverium og du har mulighed for at skrive en gennemgang af din oplevelse her på siden, så kan du hjælpe andre danskere med at finde det bedste lån til netop deres behov og omstændigheder.