Solo Finans

Alle anmeldelser

Solo Finans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

K
Katrine L.
Jeg fandt hurtigt de vare jeg ønskede, bestilte dem og fik dem et par dage efter. Jeg kan der ud over anbefale Solo i Århus. Den første (og ofte den eneste) forretning jeg besøger, når jeg skal hav...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Solo i Århus

  Jeg fandt hurtigt de vare jeg ønskede, bestilte dem og fik dem et par dage efter. Jeg kan der ud over anbefale Solo i Århus. Den første (og ofte den eneste) forretning jeg besøger, når jeg skal have nyt tøj. Jeg har handlet derinde flere gange og bliver ved med at komme tilbage fordi deres service er helt i top.

  Så dejligt at man kan købe på nettet og hvis størrelse eller andet ikke passer så kan man få byttet til anden størrelse eller et tilgodebevis i sin lokale solo butik. Perfekt. Ingen bøvl med at sende noget retur.

  Nem hjemme side, gode priser og så fik jeg varen allerede dagen efter jeg havde bestilt.. og det er jo fantastisk ikke at skulle vente flere dag på det man har bestilt.. Jeg handler klar igen her.


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Solo Finans

Anbefalinger fra andre mennesker i samme situation som man selv befinder sig i, der tidligere har investeret i forskellige former for produkter og services, har i mange år været blandt danskernes foretrukne værktøjer til at identificere de bedste produkter og services på markedet. Blandt fordelene ved at læse brugeranmeldelser fra andre kunder, fremfor blot virksomhedens egne produktbeskrivelser og marketingstekster kan findes, at man kan få et reklamefrit indblik i virksomhedens produkter og services fra andre mennesker, der ikke har nogen personlig holdning til hvorvidt virksomheden sælger flere produkter eller ej. 

Om Solo Finans
Online platformen Solo Finans ejes og drives af virksomheden Solo Finans, som har registreret virksomhedsadresse på Hobrovej 509, 9200 Aalborg SV, i Danmark. Solo Finans er en dansk låneudbyder, der tilbyder lån til danske kunder i samarbejde med Basisbank A/S.

Produkter og Services hos Solo Finans
Gennem Solo Finans kan man som dansk statsborger ansøge om et privatlån på op til 500.000 kroner.
Hele processen foregår online og man skal derfor ikke fysisk møde op i forbindelse med sin ansøgning. Man kan derfor foretage sin personlige låneansøgning når man har tid og mulighed, fra forskellige enheder såsom PC og telefon.
Solo Finans oplyser selv, at der i forbindelse med deres lån ikke er nogen skjulte gebyrer og man skal desuden ikke stille sikkerhed, for de penge man låner gennem denne låneudbyder.
Hvor man hos nogle banker og låneudbydere skal søge specifikke lån, baseret på man skal bruge pengene til, eksempelvis huskøb, bilkøb og andet, så er dette ikke et kriterie, for at optage lån hos Solo Finans. Hvor man kan låne pengene til mange forskellige formål gennem denne låneudbyder, så skal man dog oplyse formålet med sit lån, når man udfylder sin ansøgningsformular online, på linje med den danske hvidvaskningslovgivning. Virksomheden oplyser dog, at dette ikke vil påvirke behandlingen af låneansøgningen.
For at optage lån hos Solo Finans skal man leve op til en række krav, såsom at man skal være fyldt 18 år, man må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret, og man skal derudover have en fast indtægt og en fast bopælsadresse i Danmark. 
For at starte sin ansøgning skal man, via virksomhedens platform, indtaste en række personlige oplysninger, samt svare på nogle spørgsmål. Til sidst giver man tilladelse til, at SKAT kan dele ens private indkomstoplysninger og derudover den seneste årsopgørelse, hvilket man autoriserer gennem en NemID underskrift.

Komplimenter, Klager og Tips til Solo Finans
Har du komplimenter, klager eller tips til Solo Finans, således at de kan forbedre deres platform, kundeservice eller låneprodukter? Har du på samme tidspunkt råd og tips til andre danskere, der overvejer at optage lån hos denne virksomhed, så vil du måske være interesseret i at skrive en brugeranmeldelse af Solo Finans her på siden. Det vil både kunne hjælpe virksomheden med at forbedre deres tjenester, samtidig med at andre forbrugere kan få stor gavn af at læse dine erfaringer, således at de er bedre rustet til at finde det bedste lån på markedet for netop dem og deres omstændigheder.