Spargo Finans

Alle anmeldelser

Spargo Finans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Spargo Finans

Inden du optager et lån, så tag et kig på din daglige økonomi. Her er tre tips til at hjælpe dig i gang.

Opret et budget: Hvor mange penge bruger du på bolig, telefon, forsikring og andre faste udgifter? Transport, mad og underholdning? Sørg for, at der er plads nok i dit budget til alle disse udgifter, såvel som uforudsete udgifter som en bilreparation eller en tur til tandlægen.

Hvordan ansøger jeg om et lån hos Spargo Finans?
Udfyld formularen nedenfor på siden og send den til dem. Når de modtager din ansøgning, foretager vi et standard kredittjek. Ansøger du om lån inden for deres åbningstid, får du svar inden for en time. Ellers næste hverdag.

Hvordan får jeg lånet udbetalt?
Du underskriver blot den låneaftale, som Spargo Finans sender til dig. Hvis du skriver under på et bank-id, kan du få pengene samme dag, vi godkender lånet, eller senest 2 hverdage efter.

Tag et lån på op til 150.000 SEK. Vælg en løbetid på op til 120 måneder. Du kan til enhver tid tilbagebetale lånet førtidigt, hvis du får muligheden. Dette vil ikke koste dig noget ekstra.
 
Du får svar inden for en time (i deres åbningstid) og har pengene på din konto senest hverdagen efter lånegodkendelsen. Ansøg nemt om lånet via deres hjemmeside.

Indsender du ansøgningen i deres åbningstid, får du svar inden for en time. Du får pengene på din konto samme dag, vi godkender lånet - eller senest 2 hverdage efter.
 
Lån uden sikkerhed: Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til, og vi kræver ikke sikkerhed for lånet.

Se hvor meget du kan låne
Budgettet giver dig et overblik over dine indtægter og udgifter, og hvor mange penge du har tilbage hver måned. På denne måde ved du, om du har råd til at betale et lån tilbage. Det kan være fristende at låne penge til en hyggelig ferie eller den der hjemmebiograf du har manglet. Men glem ikke, at det snart vil være almindeligt igen. Når økonomien bliver for stram, kan prisen blive for høj. Det ved du bedst selv. Vær ærlig over for dig selv og optag kun et lån, hvis du stadig har plads nok til at betale det tilbage.
 
Undgå rykkere – betal med direkte debitering
Direkte debitering er den nemmeste og billigste måde at betale dine regninger på. Du skal kun tilmelde dig én gang, og beløbet bliver automatisk trukket fra din konto hver måned. På den måde behøver du ikke bekymre dig om betalingspåmindelser – og rykkere, hvis du glemmer at betale dem.
 
Budgetskabelon - klar til brug
Hvis du ikke er vant til at lave et budget, kan en skabelon være meget nyttig. Indtast dine indtægter og udgifter linje for linje, så beregner skabelonen automatisk, hvor meget du har tilbage. Download din Excel-budgetskabelon så er du i gang på ingen tid. Budgetskabelonen er helt privat. Det er kun dig, der har adgang til det, fordi du gemmer det på din computer.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Spargo Finans
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.