YouHodler

Alle anmeldelser

YouHodler

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

YouHodler

I takt med at flere og flere danskere interesserer sig for investeringer og fremtidssikring, og mange i den forbindelse er begyndt at handle med aktier og obligationer i fritiden, så er der nu flere muligheder end nogensinde før, for folk der ønsker at deltage i online handel med forskellige former for aktiver. Som hovedregel binder man sine penge i et aktiv og kan derfor først få pengene igen, når man sælger sit aktiv. Vælger man at handle med kryptovaluta er dette tilfældet og selv afkast og kursstigninger, kan man kun få udbetalt, idet man videresælger sine kryptoaktiver. I den forbindelse kan man nu optage lån, hvor man stiller sine kryptoaktiver som garanti, for at kunne benytte nogle af de penge, som ellers er bundet til kryptobesiddelsen. Da dette er et forholdsvist nyt felt, er det vigtigt at man undersøger markedet, før man skriver under på et lån. Her vælger mange at læse kundeanmeldelser fra andre, der allerede har været igennem processen og derfor kan kaste lys over, hvilke lån og services der er fordelagtige.

Om YouHodler
YouHodler er en EU baseret virksomhed med to hovedkontorer: et på Cypern og et i Schweiz. YouHodler er en platform for kryptovaluta, som giver kunderne mulighed for enten at optage lån med kryptovaluta som sikkerhed, eller at tjene renter på sine krypto-aktiver.
YouHodler er et aktivt medlem af Blockchain Association of Financial Commission og Crypto Valley Association og deres kunder er beskyttet af den uafhængige Financial Commissions effektive tvistbilæggelsesproces.

Produkter og Services hos YouHodler
YouHodler er en online FinTech-platform, der er fokuseret på kryptounderstøttet udlån med fiat (USD, EUR, CHF, GBP), krypto (BTC) og stablecoin-lån (USDT, USDC, TUSD, PAX, PAXG, DAI, HUSD), krypto/fiat- og krypto/krypto-konverteringer, samt højtydende kryptoopsparingskonti (krypto-belønninger og staking). Platformen understøtter BTC, BCH, BNB, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH, HT, REP, samt en række andre populære kryptovalutaer og tokens. Brugerens digitale aktiver er sikkert beskyttet gennem Ledger Vaults online opbevarings- og sikkerhedsindstillinger.
YouHodler udvikler deres funktioner med henblik på at afdække værdien af kryptoaktiver: Det er en af de vigtigste faktorer for YouHodling, at man kan få penge til regelmæssige behov og samtidig beholde sine aktiver. Da det at bruge kryptoaktiver i dag forhindrer indehavere af kryptovalutaer i at få gavn af en eventuel fremtidig vækst i aktivets værdi, skal investorer, der køber til en lav pris, holde fast i deres aktiver for at drage fordel af at sælge til en højere pris. Integration af alle betalingsløsninger, herunder kreditkort og bankoverførsler, gør det muligt at skabe en forbindelse til den "virkelige verden", idet man således kan bruge krypto til at købe dagligvarer og betale regninger. Således er web- og mobiltegnebøger et alternativ til krypto-tegnebøger.

Komplimenter, Klager og Tips til YouHodler
Har du erfaring med at benytte YouHodler til at optage lån, ved at stille din kryptovaluta som garanti? I så fald er vi meget interesserede i at høre fra dig, gennem en skriftlig kundeanmeldelse her på siden. Mange læser med her i håb om at lære mere omkring YouHoldler, så de derved kan træffe en vigtig beslutning omkring hvorvidt de bør låne fra denne virksomhed.