Aarstiderne

Alle anmeldelser

Aarstiderne

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo HelloFresh
HelloFresh
0 anmeldelser

Det kan være dyrt og tidskrævende at lave mad og handle ind til det. Dette kan afhænge af hvor mange personer man laver mad til, ...

Logo Ølbong
Ølbong
0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Waiteer
Waiteer
1 anmeldelser

I takt med at folk er begyndt at bruge mere tid i hjemmet og generelt lever travle liv, så er det blevet populært, at få mad leve...

Logo Wineman
Wineman
1 anmeldelser

Er du også vild med god vin? Ja! Og god vin fortjener det bedste udstyr, så du kan få det maksimale ud af dit vinkøb, hver...

Aarstiderne

Hvor man i gamle dage var nødt til at lægge vejen forbi supermarkedet på vej hjem fra arbejde, eller købe stort ind i weekenden så man havde madvarer nok til arbejdsugen, så er der nu mange flere - og mere bekvemte - muligheder at vælge imellem. Mange supermarkeder tilbyder online indkøb med hjemmelevering, man kan købe måltidskasser hvor alt er afmålt og planlagt på forhånd og der er i det hele taget mange flere valgmuligheder. Som forbrugere er vi desuden blevet mere opmærksomme på, hvor vi lægger vores penge, og derfor benytter mange sig af anmeldelsessider som danskeanmeldelser.dk, for at sikre sig, at de bestiller fra en levenrandør, der kan leve op til deres forventninger.

Om Aarstiderne
Virksomheden blev stiftet i 1999 af Thomas Harttung og Søren Ejlersen, på baggrund af en fælles ønske om, at genfinde forbindelsen mellem forsvarlig dyrkning af jorden og glæden man oplever, når man spiser et måltid lavet af gode økologiske kvalitetsvarer. Aarstidernes varer er 100 % økologiske, virksomheden  kan præsentere et CO2-regnskab der er i positiv balance, og de har investeret i fælleshaver, vild natur, lokale leverandører, og forsøger altid at benytte mindst muligt emballage, så de kan være så socialt ansvarlige som muligt, som virksomhed.

Produkter og Services hos Aarstiderne
Viksomheden, der kalder sig selv for en PLANETAR virksomhed, leverer madvarer til private forbrugere og virksomheder, der er varieret, sundt, 100% økologisk mad og som følger princippet 80/20, hvilket i denne forbindelse betyder 80% grønt og 20% kød og mejeriprodukter.
På deres hjemmeside sælger de råvarer såsom frugt og grønt, og deres primære varegruppe er måltidskasser, som man kan finde i en lang række forskellige varianter. Princippet bag måltidskasserne er, at man tilbyder travle familier og andre forbrugere en nem løsning, hvor de får sunde madvarer leveret lige til døren, hvor alle produkter er perfekt sammensat og afvejet, i forhold til forskellige forudbestemte opkrifter. Man skal således blot modtage kassen, opbevare råvarerne og derfter følge de vedlagt opskrifter, for at sammensætte økologiske og sunde måltider. Der er forskellige måltidskasser at vælge mellem: man kan købe måltidskasser specielt til børn, til folk med glutenallergi, til veganere, til folk der kun vil spise 500 kalorier per måltid, samt mange flere. 
Vælger man at bestille varer via deres hjemmeside, så kan man enten betale med betalingskort eller via betalingsservice, hvis man eksempeltvis skriver sig op til at modtage deres måltidskasser ugentligt. Leverering foregår hver dag mellem kl. 00 og kl. 17, og der leveres direkte til døren. I den forbindelse oplyser de, at man ikke behøver at være hjemme for at modtage varerne. 

Komplimenter, Klager og Tips til Aarstiderne
Får du ugentligt leveret vegetariske måltidskasser fra Aarstiderne, eller har duerfaringer med deres børnevenlige måltidskasse? Hvad end du er fast kunde hos dem, har prøvet et par forskellige måltidskasser, eller kun har bestilt en enkelt gang, så vil vi med stor interesse læse din kundeanmeldelse omkring denne virksomhed, deres produkter og deres serviceniveau. For andre kunder er det især vigtigt at vide, om varerne er friske, opskifterne er lækre og nemme, at produkterne er økologiske, samt at bestilling og levering er let og ligetil at gennemføre.