Aarstiderne

Alle anmeldelser

Aarstiderne

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

H
Hanne R.
Efter at jeg fik konstateret en intolerance over for gluten, blev jeg glad overrasket over, at de tilbød en glutenfri vegansk æske! Derfor har jeg gået med det siden begyndelsen af 2021, og jeg er ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  De har også veganske produkter

  Efter at jeg fik konstateret en intolerance over for gluten, blev jeg glad overrasket over, at de tilbød en glutenfri vegansk æske! Derfor har jeg gået med det siden begyndelsen af 2021, og jeg er super tilfreds: produkterne er simpelthen vidunderlige, alt er 100% økologisk og det smager fantastisk; opskrifterne er ret OK at følge (nogle gange lidt for lange og indviklede), og resultaterne svarer ikke altid til forventningerne. Men bekvemmeligheden ved ikke at skulle tænke på, hvilket måltid der skal tilberedes er uovertruffen.
  Undervejs indså jeg, at jeg blev meget mere kreativ i køkkenet, når jeg tilbereder andre måltider, og konceptets enkelhed fik mig til at opdage en passion for madlavning, som jeg troede, jeg havde mistet.

  Ekstremt anbefalet!

  hs=eae601f8bec857ae2da82223ceecfe0c<div style="display:none;">


Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Kaffekapslen

Kaffekapslen

0 anmeldelser

En daglig drik for mange af os er kaffe. Dog kan det ikke ligefrem betragtes nemt at finde det rette kaffemærke. Der er et hav af bønn...

Logo Motatos

Motatos

0 anmeldelser

Mængden af produkter og tjenester der er tilgængelig online, bliver ved med at vokse. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man ...

Logo Grandbazarist

Grandbazarist

0 anmeldelser

Grand Bazaarist er din online butik, hvor du kan bestille unikke eksotiske - ikke bare produkter, men oplevelser fra Istanbul til dit hjem, hvilket...

Aarstiderne

Hvor man i gamle dage var nødt til at lægge vejen forbi supermarkedet på vej hjem fra arbejde, eller købe stort ind i weekenden så man havde madvarer nok til arbejdsugen, så er der nu mange flere - og mere bekvemte - muligheder at vælge imellem. Mange supermarkeder tilbyder online indkøb med hjemmelevering, man kan købe måltidskasser hvor alt er afmålt og planlagt på forhånd og der er i det hele taget mange flere valgmuligheder. Som forbrugere er vi desuden blevet mere opmærksomme på, hvor vi lægger vores penge, og derfor benytter mange sig af anmeldelsessider som danskeanmeldelser.dk, for at sikre sig, at de bestiller fra en levenrandør, der kan leve op til deres forventninger.

Om Aarstiderne
Virksomheden blev stiftet i 1999 af Thomas Harttung og Søren Ejlersen, på baggrund af en fælles ønske om, at genfinde forbindelsen mellem forsvarlig dyrkning af jorden og glæden man oplever, når man spiser et måltid lavet af gode økologiske kvalitetsvarer. Aarstidernes varer er 100 % økologiske, virksomheden  kan præsentere et CO2-regnskab der er i positiv balance, og de har investeret i fælleshaver, vild natur, lokale leverandører, og forsøger altid at benytte mindst muligt emballage, så de kan være så socialt ansvarlige som muligt, som virksomhed.

Produkter og Services hos Aarstiderne
Viksomheden, der kalder sig selv for en PLANETAR virksomhed, leverer madvarer til private forbrugere og virksomheder, der er varieret, sundt, 100% økologisk mad og som følger princippet 80/20, hvilket i denne forbindelse betyder 80% grønt og 20% kød og mejeriprodukter.
På deres hjemmeside sælger de råvarer såsom frugt og grønt, og deres primære varegruppe er måltidskasser, som man kan finde i en lang række forskellige varianter. Princippet bag måltidskasserne er, at man tilbyder travle familier og andre forbrugere en nem løsning, hvor de får sunde madvarer leveret lige til døren, hvor alle produkter er perfekt sammensat og afvejet, i forhold til forskellige forudbestemte opkrifter. Man skal således blot modtage kassen, opbevare råvarerne og derfter følge de vedlagt opskrifter, for at sammensætte økologiske og sunde måltider. Der er forskellige måltidskasser at vælge mellem: man kan købe måltidskasser specielt til børn, til folk med glutenallergi, til veganere, til folk der kun vil spise 500 kalorier per måltid, samt mange flere. 
Vælger man at bestille varer via deres hjemmeside, så kan man enten betale med betalingskort eller via betalingsservice, hvis man eksempeltvis skriver sig op til at modtage deres måltidskasser ugentligt. Leverering foregår hver dag mellem kl. 00 og kl. 17, og der leveres direkte til døren. I den forbindelse oplyser de, at man ikke behøver at være hjemme for at modtage varerne. 

Komplimenter, Klager og Tips til Aarstiderne
Får du ugentligt leveret vegetariske måltidskasser fra Aarstiderne, eller har duerfaringer med deres børnevenlige måltidskasse? Hvad end du er fast kunde hos dem, har prøvet et par forskellige måltidskasser, eller kun har bestilt en enkelt gang, så vil vi med stor interesse læse din kundeanmeldelse omkring denne virksomhed, deres produkter og deres serviceniveau. For andre kunder er det især vigtigt at vide, om varerne er friske, opskifterne er lækre og nemme, at produkterne er økologiske, samt at bestilling og levering er let og ligetil at gennemføre.