DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Aarstiderne

  Hvor man i gamle dage var nødt til at lægge vejen forbi supermarkedet på vej hjem fra arbejde, eller købe stort ind i weekenden så man havde madvarer nok til arbejdsugen, så er der nu mange flere - og mere bekvemte - muligheder at vælge imellem. Mange supermarkeder tilbyder online indkøb med hjemmelevering, man kan købe måltidskasser hvor alt er afmålt og planlagt på forhånd og der er i det hele taget mange flere valgmuligheder. Som forbrugere er vi desuden blevet mere opmærksomme på, hvor vi lægger vores penge, og derfor benytter mange sig af anmeldelsessider som danskeanmeldelser.dk, for at sikre sig, at de bestiller fra en levenrandør, der kan leve op til deres forventninger.

  Om Aarstiderne

  Virksomheden blev stiftet i 1999 af Thomas Harttung og Søren Ejlersen, på baggrund af en fælles ønske om, at genfinde forbindelsen mellem forsvarlig dyrkning af jorden og glæden man oplever, når man spiser et måltid lavet af gode økologiske kvalitetsvarer. Aarstidernes varer er 100 % økologiske, virksomheden kan præsentere et CO2-regnskab der er i positiv balance, og de har investeret i fælleshaver, vild natur, lokale leverandører, og forsøger altid at benytte mindst muligt emballage, så de kan være så socialt ansvarlige som muligt, som virksomhed.

  Tester 5 Mad i en Kop Opskrifter

  Produkter og Services hos Aarstiderne

  Viksomheden, der kalder sig selv for en PLANETAR virksomhed, leverer madvarer til private forbrugere og virksomheder, der er varieret, sundt, 100% økologisk mad og som følger princippet 80/20, hvilket i denne forbindelse betyder 80% grønt og 20% kød og mejeriprodukter.
  På deres hjemmeside sælger de råvarer såsom frugt og grønt, og deres primære varegruppe er måltidskasser, som man kan finde i en lang række forskellige varianter. Princippet bag måltidskasserne er, at man tilbyder travle familier og andre forbrugere en nem løsning, hvor de får sunde madvarer leveret lige til døren, hvor alle produkter er perfekt sammensat og afvejet, i forhold til forskellige forudbestemte opkrifter. Man skal således blot modtage kassen, opbevare råvarerne og derfter følge de vedlagt opskrifter, for at sammensætte økologiske og sunde måltider. Der er forskellige måltidskasser at vælge mellem: man kan købe måltidskasser specielt til børn, til folk med glutenallergi, til veganere, til folk der kun vil spise 500 kalorier per måltid, samt mange flere.
  Vælger man at bestille varer via deres hjemmeside, så kan man enten betale med betalingskort eller via betalingsservice, hvis man eksempeltvis skriver sig op til at modtage deres måltidskasser ugentligt. Leverering foregår hver dag mellem kl. 00 og kl. 17, og der leveres direkte til døren. I den forbindelse oplyser de, at man ikke behøver at være hjemme for at modtage varerne.

  Komplimenter, Klager og Tips til Aarstiderne

  Får du ugentligt leveret vegetariske måltidskasser fra Aarstiderne, eller har du kun prøvet deres børnevenlige måltidskasse en enkelt gang? Hvad end du er fast kunde hos dem, har prøvet et par forskellige måltidskasser, eller kun har bestilt en enkelt gang, så vil vi med stor interesse læse din kundeanmeldelse omkring denne virksomhed, deres produkter og deres serviceniveau. For andre kunder er det især vigtigt at vide, om varerne er friske, opskifterne er lækre og nemme, at produkterne er økologiske, samt at bestilling og levering er let og ligetil at gennemføre.

  Aarstiderne
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Aarstiderne

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Aarstiderne et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Aarstiderne I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Aarstiderne?

  Aarstiderne er for hovedparten aktiv I Mad & Drikke, mere specifikt med Bestil Online

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aarstiderne gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.