Bokksu

Alle anmeldelser

Bokksu

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Kaffekapslen

Kaffekapslen

0 anmeldelser

En daglig drik for mange af os er kaffe. Dog kan det ikke ligefrem betragtes nemt at finde det rette kaffemærke. Der er et hav af bønn...

Logo Motatos

Motatos

0 anmeldelser

Mængden af produkter og tjenester der er tilgængelig online, bliver ved med at vokse. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man ...

Logo Grandbazarist

Grandbazarist

0 anmeldelser

Grand Bazaarist er din online butik, hvor du kan bestille unikke eksotiske - ikke bare produkter, men oplevelser fra Istanbul til dit hjem, hvilket...

Bokksu

Efter at have boet i Japan kunne grundlæggeren Danny Taing ikke opgive de lækre snacks, han opdagede. Han kom endda tilbage til USA med en kuffert fuld af snacks til at dele med venner og familie. Alle var enige om, at snacksene var fantastiske, men ingen kunne finde dem i USA. Mange af snacksene var lokale specialiteter lavet af familiegårde, der ikke solgte til udlandet. Så Danny besluttede at ændre det.

Siden 2016 er Bokksu vokset til et slankt team på omkring ti personer. Hver af dem har forskellige jobs at udføre, fra indkøb og kreativitet til marketing og kundeservice, men de har alle én ting til fælles: kærligheden til japanskesnacks.

Bokksu henter deres snacks fra Japan fra en blanding af lokale og velkendte producenter og stræber efter at opbygge varige partnerskaber med disse producenter for at levere de bedste japanske snacks til deres medlemmer.

Bokksu laver også alt deres eget design og markedsføring
Fra designet af Bokksu-boksen og den månedlige kulturguide til deres fotografering og annoncering er alt designet af deres lille, men talentfulde kreative team.

De driver deres kontorstudie, hvor magien sker, design af deres logo og laver alt det andet, du ser fra dem. Deres marketingteam sørger for, at du ser det!

Oplev Japan hjemmefra
Bokksu leverer oplevelsen af ​​at prøve autentiskejapanskesnacks, slik og te, hentet direkte fra århundreder gamle familiegårde. Hver kasse, du køber, støtter disse familiegårde i Japan og hjælper med at holde deres traditioner i live.

Din første boks
Hvis du er en ny kunde, der bestiller hos Bokksu for første gang, vil din første æske være deres "Seasons of Japan"-kasse, håndplukket til at give dig den bedste smag af japanske snacks af høj kvalitet fra alle fire årstider. Efter din første æske fortsætter din rejse gennem Japan med deres sjove kulturelletemaer, der kredser om regioner, smag og mere, og fordyber dig i et nyt eventyr hver måned!

Med deres Seasons of Japan Box får du den bedste smag af, hvordan et år i Japan er i alle fire årstider! Fra Hiroshima tang tempura pommes frites til Kyoto matcha chokoladekage, vores team håndplukker hver snack i din æske for at give dig en autentisk smag af Japan.

Før du afgiver en ordre, opfordrer Bokksu dig til at være opmærksom på eventuelle toldbestemmelser, der kan påvirke din forsendelse og forårsage forsinkelser eller problemer. Ved forsendelse af varer internationalt skal hver forsendelse toldklareres. Dette kan forårsage en lille forsinkelse i ankomsten af ​​din forsendelse. Når toldmyndighederne har klaret din pakke, bliver den klargjort til levering på dit lokale postkontor.

Bemærk venligst, at for forsendelser til Sverige, Norge, Holland og andre lande kræves yderligere oplysninger fra toldvæsenet, såsom dit pasnummer eller skattenummer-id, og der kan kræves en toldbetaling, før pakken fortoldes af tolden.

Tak fordi du læste om Bokksu
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Bokksu kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.