Bonzo

Alle anmeldelser

Bonzo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Kaffekapslen

Kaffekapslen

0 anmeldelser

En daglig drik for mange af os er kaffe. Dog kan det ikke ligefrem betragtes nemt at finde det rette kaffemærke. Der er et hav af bønn...

Logo Motatos

Motatos

0 anmeldelser

Mængden af produkter og tjenester der er tilgængelig online, bliver ved med at vokse. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man ...

Logo Grandbazarist

Grandbazarist

0 anmeldelser

Grand Bazaarist er din online butik, hvor du kan bestille unikke eksotiske - ikke bare produkter, men oplevelser fra Istanbul til dit hjem, hvilket...

Bonzo

Duften af ​​friske krydderurter og en gryderet på komfuret – sådan husker man tiden i moster Bonzos kolonihave. Moster Bonzo lavede altid de lækreste grønne gryderetter af friskegrøntsager fra haven, som hun kogte i krukker og tog med hjem til os.

Det var guld værd at have Bonzos afkogsglas i køkkenskabet. Så havde man altid et dejligt og sundtmåltid ved hånden for at være vært for gæster, eller et skønt måltid til de travle hverdage, hvor tingene skulle være lidt nemmere og hurtigere.

Med disse oplevelser i tankerne skabte man "Bonzo"! Smukke, håndlavede færdigretter. Enkel og af høj kvalitet og smag. Inspiration til en velsmagende hverdag.

Et grønnere valg
Bonzo er en hyldest til det hjemmelavede måltid, vi alle elsker bedst. Også selvom Bonzo ikke altid har tid eller overskud til at starte fra bunden med at hakke løg, snitte gulerødder og skrælle tomater. Bonzo har hugget og skåret for dig! De giver dig muligheden for at servere vidunderlige, håndlavede måltider lavet med kærlighed. Kærlighed både til den gode smag og til dem du vil servere en smuk Bonzo-ret til.

I deres sortiment finder du et bredt udvalg af retter både med og uden kød. Det er vigtigt for dem, at du kan vælge et grønt alternativ, og at de kan inspirere dig til at lave spændende retter, der er rige på smag og grøntsager. Faktisk er flere af deres retter 100% veganske og kan bruges som selvstændig ret eller som tilbehør. For dem var det tante Bonzo, der sørgede for, at vi altid havde de lækreste grønne retter at varme op. Nu vil de gerne give dig den samme oplevelse.

Se Bonzo's udvalg af skønne retter og bliv inspireret til, hvordan du serverer Bonzos retter. De er perfekte til travle dage og afslappede weekender. Du kan også gå på opdagelse i deres madpakker, hvor de har sammensat et skønt udvalg af forskellige måltider, så du kan få noget at spise hele ugen.

Råvarer fra øverste hylde
Når man går i køkkenet, udvælger man de bedste råvarer og plejer dem, så de bevarer deres smag, vitaminer og styrke. Ligesom de fleste af Bonzo's opskrifter kommer fra Middelhavet, henter de vores grøntsager fra Sydeuropa. Her får de meget sol og udvikler den bedste smag og de smukkeste farver.

Alle deres leverandører kommer fra øverste hylde: Det er som at være på markedet i Italien eller Frankrig, hvor lokale avlere tilbyder det bedste, de har. De vælger alt, hvad de ville bruge i vores eget køkken derhjemme og går aldrig på kompromis. De er kritiske og vil kun det bedste

Kødet i Bonzos kødretter kommer fra dyr, der har levet under gode forhold og fået masser af naturligt foder, så de sikrer intens smag og ordentlig marmorering. Det giver kødet den rigtige struktur og binder smagene i retten.

Har du også prøvet Bonzo's kocept?
Hvis du også har prøvet et af Bonzo's færdigretter, vil vi meget gerne læse din anmeldelse, så andre potentielle kunder kan få et bedre indblik i hvad det går ud på.