Eat Grim

Alle anmeldelser

Eat Grim

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Kaffekapslen

Kaffekapslen

0 anmeldelser

En daglig drik for mange af os er kaffe. Dog kan det ikke ligefrem betragtes nemt at finde det rette kaffemærke. Der er et hav af bønn...

Logo Motatos

Motatos

0 anmeldelser

Mængden af produkter og tjenester der er tilgængelig online, bliver ved med at vokse. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man ...

Logo Grandbazarist

Grandbazarist

0 anmeldelser

Grand Bazaarist er din online butik, hvor du kan bestille unikke eksotiske - ikke bare produkter, men oplevelser fra Istanbul til dit hjem, hvilket...

Eat Grim

Der er meget madspild i verdenen, hvilket gør at mad der sagtens kan holde sig i flere dage eller uger, ikke bliver spist, men derimod smidt ud. Dette gavner hverken virksomhederne økonomisk eller mennesker der kunne bruge noget af alt den mad. Der er ikke mange tjenester, der tilbyder salg af varer, der normalt bare vil have været blive smidt ud. Dette er formålet med Eat Grim. Kunne dette være noget for dig?

Om Eat Grim
Eat Grim er en virksomhed der går efter at forandre det traditionelle. Som de beskriver bliver én ud af tre frugter og grøntsager til spilde, hvilket de gerne vil rette op på. Her har Eat Grim særligt fokus på at være transparente, i forhold til deres proces, hvad der lægger bag firmaet og hvad for en effekt deres service har på miljøet. Her kan der f.eks. ses hvor meget vand og CO2 man sparer ved at købe et af deres kasser. Dette kan ses over deres Grimdex, som viser klimatal.

Produkter og tjenester
Som det står nu har Eat Grim tre forskellige pakker til rådighed, som der alle varierer med mængden af frugt, grøntsager og mere. Disse varierer selvfølgelig også i pris. På deres hjemmeside kan du læse meget om dem hvis du er i tvivl om noget, hvis du bare gerne vil se opskrifter eller andet, så er dette også muligt på deres side. Når man køber nogle af deres pakker, så går en tredjedel af pengene direkte til landbruget. Hvis du bare gerne vil teste deres tjeneste, og se om det er noget for dig, så kan du afprøve deres abonnement, og afmelde lige når du har lyst.

Kundeservice og klager
For at kontakte EatGrim så kan du gå på deres supportside, hvor du har muligheden for at vælge hvad det er du vil kontakte dem til. Dette kunne f.eks. være problemer med abonnement eller bare generelle spørgsmål. Her vil du så modtage svar over mail. Hvis du hellere vil ringe så kan dette gøres fra mandag til tirsdag kl. 15:00-17:00 med nummeret 32 74 69 44. Hvis du har brug for mere information om deres tjenester, så kan dette findes flere steder på deres side.

Anmeldelse
Her på DanskeAnmeldelser opfordrer vi dig til at dele din mening og erfaring med en tjeneste. Din anmeldelse kommer til at være offentlig, og går til en samlet vurdering af tjenesten, så folk kan bruge den kommentar eller den generelle vurdering til at vælge om de vil bruge tjenesten.