Have A Coffee

Alle anmeldelser

Have A Coffee

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Kaffekapslen

Kaffekapslen

0 anmeldelser

En daglig drik for mange af os er kaffe. Dog kan det ikke ligefrem betragtes nemt at finde det rette kaffemærke. Der er et hav af bønn...

Logo Motatos

Motatos

0 anmeldelser

Mængden af produkter og tjenester der er tilgængelig online, bliver ved med at vokse. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man ...

Logo Grandbazarist

Grandbazarist

0 anmeldelser

Grand Bazaarist er din online butik, hvor du kan bestille unikke eksotiske - ikke bare produkter, men oplevelser fra Istanbul til dit hjem, hvilket...

Have A Coffee

Have A Coffee er et dansk/brasiliansk kaffekoncept, kaffebar og risteri. De har deres egne kaffebarer og risterier på lokationer i Danmark, Tyskland, Italien og Brasilien. De har også en kaffeklub med kaffeabonnementer, en stor webshop, en specialkaffebar og risterivirksomhed. Have A Coffee blev grundlagt i 2015 og er vokset og udvidet gennem årene med blandt andet fysiske lokationer og kaffebarer og risterier i hele Europa.

De sælger kun den bedste specialkaffe og eksklusive kaffetilbehør fra Rocket, Hario, Fellow, Sage, notNeutral, Chemex, Joe Frex, Bialetti, Motta, Barista & Co. og mange flere. De er eneforhandler i Danmark for bl.a. Sukí te og Mount Caramel.

Deres mål er ikke kun at forsyne dig med de bedste brasilianske kaffebønner, men også at sikre, at den kaffe, de leverer til dig, kunden, dyrkes og høstes med respekt for naturen, plantagen og arbejderne på jorden. At den videresælges på en sådan måde, at den lille mikroplantage og landmanden, der leverer Cup of Excellence-kaffen, kan holde sin forretning i gang, og de får glæde af hans kaffekunst, for man skal huske, at den er meget lille og eksklusiv. partier kaffe, som de leverer og ikke industrielle mængder. De får ofte kun leveret 100-200 kg til vores hjem fra en enkelt landmand.

Fair trade
Have A Coffee gør det meget ud af at respektere de små producenter og kaffesamfund i Brasilien, som giver dem mulighed for at opleve deres velsmagende kaffe med spændende smag.

De har deres eget kontor, lager og risteri i Vende Nova do Imigrante, Brasilien og endda en lille hyggelig café i bjergene kaldet Coletivo Café. Det brasilianske team består blandt andet af deres Grand Roast Master, to Coffee-Hunters og et administrativt team, der tager sig af al logistikken. I Danmark har de kaffebarer, lager, risteri og produktion i Aabenraa og desuden et administrativt kontor i Aabenraa.

Er der andet, du gerne vil vide? Så send os en mail og spørg. Ellers er vi i bund og grund for Deep L-elskere, hvad danske mikrobryggerier er for humleglade danskere, en oplevelse ud over det sædvanlige - hver måned og lige til døren!

Kaffeabonnement
Når du bestiller et kaffeabonnement på haveacoffee.dk, modtager du hver måned den 10. en pakke efter eget valg, fordi du selv bestemmer, hvor meget du skal bruge, om det skal være malede eller hele bønner osv. Første pakke betales først kl. den næste 10. i måneden, så hvis du bestiller de 9 i en måned, trækkes det dagen efter og bestiller du den 11. i måneden, trækkes det først den næste 10. i den efterfølgende måned. Herefter modtager du hver måned en faktura med dine varer, som du betaler via det kort, du har knyttet til dit abonnement.

Din mening er vigtig
Vi vil meget gerne høre om din erfaring med Have A Coffee. Skriv en anmeldese, hvor du forklare hvordan oplevesen var, så andre potentielle kunder også kan få et bedre overblik over virksomheden. Vi glæder os til at dele din anmeldese med andre intereserede læsere, som leder efter det samme.