Motatos

Alle anmeldelser

Motatos

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Kaffekapslen

Kaffekapslen

0 anmeldelser

En daglig drik for mange af os er kaffe. Dog kan det ikke ligefrem betragtes nemt at finde det rette kaffemærke. Der er et hav af bønn...

Logo Grandbazarist

Grandbazarist

0 anmeldelser

Grand Bazaarist er din online butik, hvor du kan bestille unikke eksotiske - ikke bare produkter, men oplevelser fra Istanbul til dit hjem, hvilket...

Logo Red Rickshaw

Red Rickshaw

0 anmeldelser

Red Rickshaw er Storbritanniens største online asiatiske fødevareforhandler, der tilbyder produkter og krydderier fra hele verden. De...

Motatos

Mængden af produkter og tjenester der er tilgængelig online, bliver ved med at vokse. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man skal starte med at lede. Der er et hav af muligheder når man leder efter dagligvarer. Her kan Motatos være hjælpsom, eftersom dette er deres fokuspunkt.

Om Motatos
Motatos blev skabt i 2019, hvilket gør at det er et relativt nyt firma. Dette gør dog ikke at Motatos er uerfaren med det de laver og leverer. Motatos er ikke bare en en netbutik, men også en dagligvarebutik. Overvejer du at bruge Motatos? I dette tilfælde kan du tjekke deres en online dagligvarebutik, så du kan finde ud af om de har noget for dig.

Produkter og tjenester
Motatos tilbyder flere forskellige slags produkter. Dette kunne f.eks. være dagligvarer. Ved at bruge deres tjenester som de har til rådighed eller ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er billig. Søgningen efter en firma der har det man leder efter, kan ofte være kompliceret og tidskrævende. Men her har eftersom fokus på dagligvarer, så dette er intet problem. Så hvis du har brug for billigt mad eller noget der kan gør du bruger færre penge, så behøver du ikke at kigge mere. Dette tilbyder Motatos. Udover dette så har de også andre produkter til rådighed.

Kundeservice og klager
Er der noget du er nysgerrig om? Man kan ofte have nogle spørgsmål. Nogle gange kan det være svært at vide hvem man skal spørge, og hvordan man formulere sit spørgsmål. Så kan de kontaktes ved at ringe til nummeret 89 88 82 28 fra mandag-torsdag kl. 09:00-17:00. Hvis du vil kontakte dem fredag så kan der ringes til dem fra kl. 09:00-16:30. Hvis du hellere vil sende dem en mail, eller hvis det ikke haster, så kan du sende en mail til hello@motatos.dk, hvor du så vil modtage svar indefor 24 timer. Meget information kan findes på deres side. Hvis du går til deres kontaktside, så indeholder den spørgsmål og svar til ting som ordre, levering eller andet.

Anmeldelse
Har du brugt Motatos før? Du må meget gerne skrive om din oplevelse her på DanskeAnmeldelser. Du må beskrive lige det du har lyst til. Hvis du vælger at skrive om din oplevelse, så kan andre mennesker se din anmeldelse, for folk der besøger denne side, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom folk kan være i tvivl om kvaliteten på produkterne som Motatos tilbyder. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvad er din erfaring med deres hjemmeside? Hvordan var din oplevelse med deres kundeservice?