DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ølbong

  Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for udstyr. Det kan være svært og tidskrævende at handle ind for at finde kopper, bordtennisbolde til beer pong eller andre festlige redskaber. Ølbong er en netbutik med fokus på disse festlige elementer og de har et bredt katalog af produkter til rådighed.

  Om Ølbong
  Med et specifikt fokus på fester og en promille der er højere end 0, er Ølbong en butik der sælger festlige produkter. Fester kan være sjove i sig selv, men her prøver Ølbong at gøre det endnu sjovere og nemmere ved at tilbyde en bred mængde produkter, alt sammen samlet på én hjemmeside. Fælles og sociale aktiviteter er et tydeligt fokus for Ølbong, med deres mange spil der gør at man konkurrere og få mere gang i stemningen.

  Produkter og tjenester
  Ølbong sælger mange forskellige produkter. Som ligger i navnet så sælger de en masse forskellige former for ølbong, nogle som har tragter, fælles ølbong som flere kan drikke af på en gang, og flere forskellige dele til ølbong. Derudover sælger de også sjove spil der kan bruges med eller uden alkohol. Slå søm i, beer pong borde og bolde, stigegolf, shuffleboard og andet. Nogle af disse elementer er også inkluderet i deres mange forskellige festpakker. Ølbong reklamerer også med at du kan bestille og modtage på samme dag, så der er ikke lange leveringstider, hvilket kan være nyttigt til fester med relativt kort advarsel. Derudover er der 100 dages returret, billig fragt og prisgaranti. Der er ofte tilbud på nogle af de mange forskellige ting der er til rådighed, så kan man være sikker på du aldrig bliver for tørstig. Skal du til temafest men mangler et kostume? Så er det også her muligt at købe sådan et på deres produktside. Højtalere kan også købes så der kan spilles de fedeste festsange, derudover kan der også købes et alkometer så du eller dine venner kan holde øje med promillen.

  Kundeservice og klager
  Hvis du har brug for at kontakte Ølbong kundeservice, så kan dette gøres over telefonen eller med en mail. Der kan ringes til deres kundeservice på nummeret 70404030 fra mandag til torsdag 09:00-14:00 og om fredagen 09:00-13:00. Hvis du har brug for at kontakte dem ude for lukketiden eller hvis det ikke haster, så kan du sende en mail til info@ølbong.dk. Hvis dit spørgsmål er relateret til fragt, leveringstider, returnering og mere, så kan du også kigge på deres FAQ side, hvor de svarer på ofte stillede spørgsmål.

  Anmeldelse
  Hvis du har erfaring med Ølbong, kan du skrive om virksomheden her. Hvordan var deres leveringstider, hvordan er deres udvalg af festlige produkter, hvad synes du om priserne eller meget andet. Her kan du skrive din egen mening og erfaring om virksomheden, som kan hjælpe andre med at afgøre om de vil købe fra netbutikken. Din anmeldelse af Ølbong kan være med til at vise troværdigheden og kvaliteten. Hvis du har erfaring med lignende butikker der sælger alkohol, kan du se nogle af disse på forsiden.

  Ølbong
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Ølbong

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Ølbong et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Ølbong I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Ølbong?

  Ølbong er for hovedparten aktiv I Mad & Drikke, mere specifikt med Øl, Vin & Spiritus, Bestil Online

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ølbong gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.