Ølbong

Alle anmeldelser

Ølbong

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Winefamly

Winefamly

0 anmeldelser

Den digitale verden online er ikke kun for indkøb, man kan finde mange andre ting; venner med samme interesser, fællesskab, diskussion...

Logo Buus Vine

Buus Vine

0 anmeldelser

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det re...

Logo Vivino

Vivino

0 anmeldelser

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det re...

Logo KlubVin

KlubVin

0 anmeldelser

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det re...

Ølbong

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for udstyr. Det kan være svært og tidskrævende at handle ind for at finde kopper, bordtennisbolde til beer pong eller andre festlige redskaber. Ølbong er en netbutik med fokus på disse festlige elementer og de har et bredt katalog af produkter til rådighed.

Om Ølbong
Med et specifikt fokus på fester og en promille der er højere end 0, er Ølbong en butik der sælger festlige produkter. Fester kan være sjove i sig selv, men her prøver Ølbong at gøre det endnu sjovere og nemmere ved at tilbyde en bred mængde produkter, alt sammen samlet på én hjemmeside. Fælles og sociale aktiviteter er et tydeligt fokus for Ølbong, med deres mange spil der gør at man konkurrere og få mere gang i stemningen.

Produkter og tjenester
Ølbong sælger mange forskellige produkter. Som ligger i navnet så sælger de en masse forskellige former for ølbong, nogle som har tragter, fælles ølbong som flere kan drikke af på en gang, og flere forskellige dele til ølbong. Derudover sælger de også sjove spil der kan bruges med eller uden alkohol. Slå søm i, beer pong borde og bolde, stigegolf, shuffleboard og andet. Nogle af disse elementer er også inkluderet i deres mange forskellige festpakker. Ølbong reklamerer også med at du kan bestille og modtage på samme dag, så der er ikke lange leveringstider, hvilket kan være nyttigt til fester med relativt kort advarsel. Derudover er der 100 dages returret, billig fragt og prisgaranti. Der er ofte tilbud på nogle af de mange forskellige ting der er til rådighed, så kan man være sikker på du aldrig bliver for tørstig. Skal du til temafest men mangler et kostume? Så er det også her muligt at købe sådan et på deres produktside. Højtalere kan også købes så der kan spilles de fedeste festsange, derudover kan der også købes et alkometer så du eller dine venner kan holde øje med promillen.

Kundeservice og klager
Hvis du har brug for at kontakte Ølbong kundeservice, så kan dette gøres over telefonen eller med en mail. Der kan ringes til deres kundeservice på nummeret 70404030 fra mandag til torsdag 09:00-14:00 og om fredagen 09:00-13:00. Hvis du har brug for at kontakte dem ude for lukketiden eller hvis det ikke haster, så kan du sende en mail til info@ølbong.dk. Hvis dit spørgsmål er relateret til fragt, leveringstider, returnering og mere, så kan du også kigge på deres FAQ side, hvor de svarer på ofte stillede spørgsmål.

Anmeldelse
Hvis du har erfaring med Ølbong, kan du skrive om virksomheden her. Hvordan var deres leveringstider, hvordan er deres udvalg af festlige produkter, hvad synes du om priserne eller meget andet. Her kan du skrive din egen mening og erfaring om virksomheden, som kan hjælpe andre med at afgøre om de vil købe fra netbutikken. Din anmeldelse af Ølbong kan være med til at vise troværdigheden og kvaliteten. Hvis du har erfaring med lignende butikker der sælger alkohol, kan du se nogle af disse på forsiden.