Osuma

Alle anmeldelser

Osuma

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Kaffekapslen

Kaffekapslen

0 anmeldelser

En daglig drik for mange af os er kaffe. Dog kan det ikke ligefrem betragtes nemt at finde det rette kaffemærke. Der er et hav af bønn...

Logo Motatos

Motatos

0 anmeldelser

Mængden af produkter og tjenester der er tilgængelig online, bliver ved med at vokse. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man ...

Logo Grandbazarist

Grandbazarist

0 anmeldelser

Grand Bazaarist er din online butik, hvor du kan bestille unikke eksotiske - ikke bare produkter, men oplevelser fra Istanbul til dit hjem, hvilket...

Osuma

God kvalitet og troværdighed kan være svært at finde. Når man handler ind, så kan dette være tidskrævende, især hvis du ikke er tæt på en dagligvarebutik. Her kan Osuma være en kæmpe hjælp, eftersom de har moderniseret det at handle ind.

Om Osuma
Virksomheden blev stiftet i 2016, og har haft rigtig mange kunder igennem årene. Osuma.dk er ikke bare en netbutik, men også en butik med dagligvarer der gøre oplevelsen med at handle ind bedre. Udover dette så er Osuma også en virksomhed der fokus på billige priser. Kunne Osuma være en mulighed? Hvis dette er tilfældet kunne du tjekke deres en dagligvarebutik, så du finder ud af om de har produkter du kunne have brug for.

Produkter og tjenester
Hvis man har brug for madvarer, så er Osuma muligvis hvad du har brug for. Osuma prøver at gøre processen med at handle ind nemmere. Dette gør de på flere måder. Du kan handle ind online, hvor at varene så bliver leveret direkte til din dør. Ved at bruge Osuma sparer man ikke kun tid eftersom man kan handle ind, i komforten af ens eget hjem. Hvis man gerne vil spare penge, så har Osuma også en masse tilbud. Så hvis du har brug for billig mad eller noget der kan gøre det mere effektivt at handle ind, så behøver du ikke at bruge mere af din energi længere. Dette tilbyder Osuma.

Kundeservice og klager
Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Ofte så kan man have ting man er i tvivl om. Det kan dog være kompliceret at vide hvem man kunne spørge, lige så vel hvordan man kan få man kan få kontakt til dem. Osuma kan kontaktes på flere måder. De kan kontaktes ved at du skriver en mail. Denne mail kan du sende til kundeservice@osuma.dk. Hvis du har problemer med at bestille dagligvarer online, så kan du ringe til 70 22 27 77 alle hverdage fra 08:30-16:00. På deres hjemmeside har de også en kontaktform, som der gør det nemmere og hurtigere at få kontakt til dem.

Anmeldelse
Osuma har haft mange kunder, er du et af disse? Dette opfordrer vi dig til at skrive om her på DanskeAnmeldelser. Du må have fokus på lige det du vil, så længe det er relateret til Osuma eller hvad de tilbyder. Når du skriver en anmeldelse, så bliver din anmeldelse offentlig, hvilket kan hjælpe andre eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af Osuma. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvad er din erfaring med deres hjemmeside? Hvordan var din oplevelse med deres kundeservice?