Red Rickshaw

Alle anmeldelser

Red Rickshaw

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Kaffekapslen

Kaffekapslen

0 anmeldelser

En daglig drik for mange af os er kaffe. Dog kan det ikke ligefrem betragtes nemt at finde det rette kaffemærke. Der er et hav af bønn...

Logo Motatos

Motatos

0 anmeldelser

Mængden af produkter og tjenester der er tilgængelig online, bliver ved med at vokse. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man ...

Logo Grandbazarist

Grandbazarist

0 anmeldelser

Grand Bazaarist er din online butik, hvor du kan bestille unikke eksotiske - ikke bare produkter, men oplevelser fra Istanbul til dit hjem, hvilket...

Red Rickshaw

Red Rickshaw er Storbritanniens største online asiatiskefødevareforhandler, der tilbyder produkter og krydderier fra hele verden. De gør det muligt for amatørkokke at tilberede autentiske asiatiske retter, tilbyde spændende nye ingredienser til alle dine køkkeneksperimenter og forsyne både berømte Michelin-restauranter og travle gademarkeder med deres engrosservice.

Hvor leverer Red Rickshaw?
Red Rickshaw er et firma, der kun er online baseret i Storbritannien, men kan sende ingredienser til hele Europa. Til nogle kunder har de leveret til lande længere væk på forespørgsel. Du kan se vores fulde leveringsinformation her.

Hvorfor henter Red Rickshaw ingredienser fra?
Først og fremmest fordi verden er et lækkert sted! Jo mere vi lærer om mad, jo mere hjælper det os til at værdsætte vores planets fælles menneskelighed og smukke, skrøbelige biodiversitet. Red Rickshaw er forpligtet til bæredygtighed og elsker at se både usædvanlige og dagligdags ingredienser dyrket lokalt. Men de mener, at indkøb af lokal, sæsonbestemt mad er den mere langsigtede, nærende og sikre løsning.

Det meste (ca. 96%) af fødevareproduktionens miljøpåvirkning sker før transport eller emballering, hvilket normalt skyldes kunstige og intensive massedyrkningsmetoder. Red Rickshaw ønsker at hjælpe fødevareindustrien og foodies som dig, med at udnytte verdens biodiversitet og balancere verdens fødevarer, så den ikke er så fokuseret på ubæredygtigt dyrelandbrug og højudbytte, næringsfattige kontantafgrøder.

Hvor bruge Red Rickshaw?
Red Rickshaw ved det! Det kan være meget skræmmende at stirre på en masse karryblade, en bananblomst eller en krukke med amchoor-pulver og spekulere på, hvad man skal gøre med dem. Men de svarer gerne på dine spørgsmål om råvarer og madlavning. Derudover finder du masser af gode ressourcer online fra forfattere, kokke og madbloggere, der har turdet gøre det før dig!

Men hvis du leder efter en endnu mere bekvem måde at dykke ned i det asiatiske køkkens verden, tilbyder Red Rickshaw også Feast Box. Feast Box leverer autentiske asiatiske og mellemøstlige opskriftsæsker lige til døren med tilpassede krydderiblandinger, opskriftskort i fuld længde og alle de friske og svære at finde ingredienser, du har brug for for at tilberede det bedste asiatiske køkken. Alt er allerede udmålt, så du slipper for at tage på ture i supermarkedet eller spilde rester. Inde i kassen finder du de samme højkvalitetsingredienser, som Red Rickshaw leverer til amatørkokke og Michelin-restauranter, og de har fået dygtige kokke til at hjælpe os med at udvikle nemme opskrifter på alt fra sydindisk masala dosa til Sichuan kung po kylling. Lav ikke bare mad, opdag!

Hvad er det næste for Red Rickshaw?
Køkkenvisdom spreder sig så hurtigt i disse dage, og Red Rickshaw skylder hjemmekokke som dig at holde os i udvikling med alle dine strålende innovationer. De er altid på udkig efter nye produkter og nye kategorier som halal-kød eller skønhedsprodukter. Og hvad angår det asiatiske køkken, er der så meget variation og så mange vidunderlige nye ting at opdage, som vi ikke har opdaget endnu.

Hvad syntes du om Red Rickshaw?
Har du også prøvet et af deres lækre opskrifter eller madkasser? Skriv gerne en anmeldelse med din erfaring.