Spis i Byen

Alle anmeldelser

Spis i Byen

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

P
Phillip og Karen
Mig og min kæreste ville gerne prøve sushi i byen, men vidste ikke hvor vi kunne finde gode og rigtige anmeldelser. Da vi kiggede herinde fandt vi hurtigt frem til et fint udvalg og endte så med at...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Ny Sushi oplevelse

  Mig og min kæreste ville gerne prøve sushi i byen, men vidste ikke hvor vi kunne finde gode og rigtige anmeldelser. Da vi kiggede herinde fandt vi hurtigt frem til et fint udvalg og endte så med at finde en lækker restaurant. Vi blev så glade for anmeldelsen at vi valgte at blive aktive brugere på portalen hvor vi løbende også modtager rabatter på forskellige spisesteder.

  Personligt er det en fin platform, men der kunne godt blive gjort en del ud af designet. De har også tilbud på hotelophold og de køre også med sæsontilbud op til jul. Husk at du kun kan bruge platformen hvis du opretter dig på den, så det skal man gøre til at starte med.

  hs=b6dc52ef595addb4e61a41c5dc94d39a<div style="display:none;">


Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Spis i Byen

Mad i byen er et koncept, der giver dig unikke muligheder for at spise på fantastiske restauranter til specielle priser. Kun de bedste restauranter er blandt sidens tilbud og du nyder godt af oplevelser, der er specielt udvalgt til dig af folkene bag sitet, der alle elsker gode oplevelser og lækker mad.

Om Spis I Byen
spisibyen.dk får du oplevelser ud over det sædvanlige. Spis i Byen har formidlet gourmet til attraktive priser siden 2011 til tusindevis af kunder og samarbejder med avisen Børsen om denne unikke oplevelsesmodel. Virksomhedens mission er at tilbyde gastronomiske oplevelserrestauranter, kroer, hoteller, vin og rejser. Hver uge får du nye oplevelser tilbudt. 

Spis i Byen tilbyder
Gennem et omfattende sammenarbejde med +100 af Danmarks bedste restauranter, får du hver uge tilbudt helt særlige oplevelser til attraktive priser. Du kan nyde godt af at spise på Michelin Restauranter og andre af Danmarks absolut toprestauranter. Som eksempel kan nævnes Formel B, Kokkeriet, Restaurant Palægade, LETZ SUSHI Dining og mange mange flere.


Du opretter dig helt gratis og uforpligtende som medlem og får nu adgang til nyhedsbreve, gode tilbud og kan bruge siden som reference og restaurantguide. Du kan følge med i brugervurderinger på restauranter og hoteller og andre virksomheder, der tilbyder tjenester. Bestil gavekort når du vil give en glædelig overraskelse til en god ven, eller behøver en dejlig gave til en kollega, ven eller et familiemedlem. Du kan naturligvis også selv benytte de gode tilbud og med det samme reservere en gourmet oplevelse eller et hotelophold. Så snart du har bestilt får du naturligvis en bekræftelse på dit køb og et værdibevis på den oplevelse du har valgt, værdibeviset er gyldigt i 3 måneder fra den dag du har købt det, og det fremgår klart og tydeligt når du bestiller, hvornår den sidste dag for at benytte tilbudet er, og hvordan du udnytter dit værdibevis.  Et simpelt og ligetil koncept, der guider dig gennem processen, du bestiller simpelthen det antal pladser du behøver og får derefter udstedt værdibeviset for dette antalt personer. 

Hver uge kan du læse om de gastronomiske oplevelser på spisibyen´s Facebook side, på websiden og i avisen Børsen. Du får med andre ord mulighed for at forkæle dig selv, dine nærmeste og dine venner med store oplevelser til små penge. 

Udvalget af oplevelser er kæmpestort, fra Japansk gormet mad og Tapas til overnatninger på de bedste hoteller og kroer. Find tilbud på vinsmagninger og gourmet oplevelser helt ud over det sædvanlige og dét til medlemspriser der åbner nye døre.

Husk at købe et gavekort til Fars dag eller Mors dag, sig tak for en særlig hjælp du har modtaget, eller benyt dig af et godt tilbud og giv en vidunderlig oplevelse i fødselsdagsgave til nogen du holder af, eller hvorfor ikke shoppe bryllupsgaven eller måske julegaven her? Hvem har ikke samlet ind til en kær medarbejder, der skifter job eller har jubilæum, her er virkelig gaven alle vil blive glade for at få.  

Kundeservice og Klager
Som kunde hos spisibyen.dk kontakter du kundeservice per telefon eller email. Som udgangspunkt har du 14 dages fortrydelsesret på alle værdibeviser du har købt på nettet, fortrydelsesretten regnes fra den dag du har modtaget beviset. 

Anmeldelse af Spis I Byen
Skriv en anmeldelse af SpisIByen.dk og hjælp andre til at lære om den service virksomheden leverer.