DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Spis i Byen

  Mad i byen er et koncept, der giver dig unikke muligheder for at spise på fantastiske restauranter til specielle priser. Kun de bedste restauranter er blandt sidens tilbud og du nyder godt af oplevelser, der er specielt udvalgt til dig af folkene bag sitet, der alle elsker gode oplevelser og lækker mad.

  Om Spis I Byen

  spisibyen.dk får du oplevelser ud over det sædvanlige. Spis i Byen har formidlet gourmet til attraktive priser siden 2011 til tusindevis af kunder og samarbejder med avisen Børsen om denne unikke oplevelsesmodel. Virksomhedens mission er at tilbyde gastronomiske oplevelserrestauranter, kroer, hoteller, vin og rejser. Hver uge får du nye oplevelser tilbudt.

  LETZ SUSHI dining, en dansk kæde af Sushi restauranter

  Spis i Byen tilbyder

  Gennem et omfattende sammenarbejde med +100 af Danmarks bedste restauranter, får du hver uge tilbudt helt særlige oplevelser til attraktive priser. Du kan nyde godt af at spise på Michelin Restauranter og andre af Danmarks absolut toprestauranter. Som eksempel kan nævnes Formel B, Kokkeriet, Restaurant Palægade, LETZ SUSHI Dining og mange mange flere.


  Du opretter dig helt gratis og uforpligtende som medlem og får nu adgang til nyhedsbreve, gode tilbud og kan bruge siden som reference og restaurantguide. Du kan følge med i brugervurderinger på restauranter og hoteller og andre virksomheder, der tilbyder tjenester. Bestil gavekort når du vil give en glædelig overraskelse til en god ven, eller behøver en dejlig gave til en kollega, ven eller et familiemedlem. Du kan naturligvis også selv benytte de gode tilbud og med det samme reservere en gourmet oplevelse eller et hotelophold. Så snart du har bestilt får du naturligvis en bekræftelse på dit køb og et værdibevis på den oplevelse du har valgt, værdibeviset er gyldigt i 3 måneder fra den dag du har købt det, og det fremgår klart og tydeligt når du bestiller, hvornår den sidste dag for at benytte tilbudet er, og hvordan du udnytter dit værdibevis. Et simpelt og ligetil koncept, der guider dig gennem processen, du bestiller simpelthen det antal pladser du behøver og får derefter udstedt værdibeviset for dette antalt personer.

  Hver uge kan du læse om de gastronomiske oplevelser på spisibyen´s Facebook side, på websiden og i avisen Børsen. Du får med andre ord mulighed for at forkæle dig selv, dine nærmeste og dine venner med store oplevelser til små penge.

  Udvalget af oplevelser er kæmpestort, fra Japansk gormet mad og Tapas til overnatninger på de bedste hoteller og kroer. Find tilbud på vinsmagninger og gourmet oplevelser helt ud over det sædvanlige og dét til medlemspriser der åbner nye døre.

  Husk at købe et gavekort til Fars dag eller Mors dag, sig tak for en særlig hjælp du har modtaget, eller benyt dig af et godt tilbud og giv en vidunderlig oplevelse i fødselsdagsgave til nogen du holder af, eller hvorfor ikke shoppe bryllupsgaven eller måske julegaven her? Hvem har ikke samlet ind til en kær medarbejder, der skifter job eller har jubilæum, her er virkelig gaven alle vil blive glade for at få.

  Kundeservice og Klager

  Som kunde hos spisibyen.dk kontakter du kundeservice per telefon eller email. Som udgangspunkt har du 14 dages fortrydelsesret på alle værdibeviser du har købt på nettet, fortrydelsesretten regnes fra den dag du har modtaget beviset.

  Anmeldelse af Spis I Byen

  Skriv en anmeldelse af SpisIByen.dk og hjælp andre til at lære om den service virksomheden leverer.

  Spis i Byen
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Spis i Byen

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Spis i Byen et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Spis i Byen I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Spis i Byen?

  Spis i Byen er for hovedparten aktiv I Mad & Drikke, mere specifikt med Specielle Rejser, Storbyferier, Overnatninger, Grupperejser, Restauranter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Spis i Byen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.