DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Theis Vine

  Her er muligheden for at få vin leveret direkte til døren, du kan sidde i fred og ro hjemme og vælge de bedste tilbud præcis efter din smag eller besøg den 400 kvm. store butik i Charlottenlund og find alverdens vine fra Frankrig, Spanien, Sydafrika, Italien, Østrig, Tyskland og mange andre steder på kloden, vælg præcis den vinregion du kan lide. Hvad enten du leder efter vin til bordet hjemme, din restaurant, virksomhed eller du er samler med vinkælder finder du hvad du søger hos Theis Vine.

  Om Theis Vine

  Theis Vine blev etableret i 1994 og ejes af John Krøigaard-Larsen, efter mange år på Fyn og siden i Skovlunde er firmaet nu placeret i Charlottenlund nord for København. Lageret styres af Post Nord, hvilket sikrer den korteste vej fra lager til kunde. Med 20 medarbejdere og mere end 200.000 kunder er Theis Vine en erfaren virksomhed i branchen altid med en defineret holdning til god service. Virksomheden beskæftiger 20 engagerede medarbejdere, der alle dedikerer sig til vin og arbejder efter virksomhedens mantra.

  Theis Vine besøger vinproducent i Bourgogne

  Theis Vine services og produkter

  Theis Vine har altid været specialister i Bourgougne vine og har dygtigt udvalgt små vinbønder, der leverer kvalitet og ydtrykker den største respekt for produktionen, du kan derfor trygt finde din næste Bourgogne her.


  Theis Vine leverer til private, gourmetrestauranter og til virksomheder. Fra butikken kan du opleve vinen gennem duft, smag og ikke mindst kompetent vejledning. Medarbejderne har mange års erfaring og passion for vin til fælles og holdningen hos Theis Vine er, at vin er ikke bare vin, vin er nydelse og vin er oplevelse, derfor er ingen vin tilfældigt udvalgt. Sortimentet består af mere end 1500 vine, der kan vælges enkeltvis eller i smagskasser, du kan også melde dig ind i vinklubben SÖD, der er 100% gratis og uforpligtende men giver dig fordele i form af personaliserede medlemstilbud og bonuspoint, der giver dig endnu mere god vin for færrere penge.

  Theis Vine er specialister i tilpassede oplevelser og god kunderådgivning. På theis-vine.dk finder du en spændede opdeling af vin og druer efter mad, lad dig inspirere til en god middag eller find den vin der passer til netop det måltid du havde planlagt. Du finder også en blog fuld af spændede vinartikler, med gode råd om alt fra opbevaring af vine og gode råd til din vinkælder, der findes spændede læsning om druer, champagne, klimavenligvin, topårgange, dekantering, bobler og meget meget mere. Glem ikke at tjekke de gode Black Friday tilbud hvert år, der hjælper dig til at spare penge på gode dråber. Prøv en af de spændede smagskasser, der er specielt udvalgt af firmaets proffesionelle sommelier, du kan prøve en kasse der tager dig "Tour de France" eller hvad med "Champagne til hverdag", en kasse med spændede sommervine eller måske Barolo - kongernes vin.
  Kontakt forretningen online eller en medarbejder i butikken for gode råd om vin til dit bryllup, konfirmation, firmafest, jubilæum eller til en anden speciel anledning.
  Som landets førende specialister på kvalitetsvine tilbyder Theis Vine tilmed, at du kan købe Primeur Vine, vine der endnu ikke er frigivet, vin Primerur er for den kræsne vinkender, der leder efter dét helt specielle til en fordelagtig pris, der ikke er tilgængeligt normalt.
  Find vin fra hele kloden og bestil online få leveret direkte til din dør eller hent selv i butikken. Levering dag-til-dag direkte til døren med enten Danske Fragtmænd eller Post Nord over hele landet.

  Kundeservice og klager

  Såvel før som efter dit køb står en dedikeret kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig med gode råd til at vælge vin eller løse problemer eller spørgsmål du må have haft til leverancen, ring eller skriv, kundeservice bestræber at besvare alle mails den dag de er modtaget og telefonerne er åbne mandag til fredag.

  Anmeldelser

  Del dine oplevelser, skriv en anmeldelse af dit online eller butikskøb hos Theis Vine.

  Theis Vine
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Theis Vine

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Theis Vine et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Theis Vine I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Theis Vine?

  Theis Vine er for hovedparten aktiv I Mad & Drikke, mere specifikt med Bestil Online, Øl, Vin & Spiritus

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Theis Vine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.