Tranummølle

Alle anmeldelser

Tranummølle

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Winefamly

Winefamly

0 anmeldelser

Den digitale verden online er ikke kun for indkøb, man kan finde mange andre ting; venner med samme interesser, fællesskab, diskussion...

Logo Buus Vine

Buus Vine

0 anmeldelser

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det re...

Logo Vivino

Vivino

0 anmeldelser

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det re...

Tranummølle

Specialbryggerier og mindre distillerier har oplevet stigende popularitet hos danskerne, og i den forbindelse kan man finde mange forskellige unikke smagsvarianter og specialvarer online, der ikke er tilgængelige andre steder. For at sikre sig, at man investerer i kvalitetsprodukter, der både smager godt og bliver leveret når man skal bruge dem, så kan man med fordel læse kundeanmeldelser igennem fra andre med erfaring, der tidligere har handlet hos den netbutik man overvejer at bestille hos.

Om Tranummølle
I 2001 købte familien Schade et hus på Tranhøj, hvori rummet i jordhøjen placeret klods op af huset, en form for kælder, engang var Tranum Mølle. I 2017 startede familien med at ombygge og udvikle denne bygning i forbindelse med et ønske om at etablere et destilleri, vineri og bryggeri. I oktober 2018 åbnede det færdiggjorte distilleri dørene for kunder og begyndte at levere deres første ginbestillinger. Denne virksomhed er registreret på adressen TranHøj 33, Tranum, hvilket er belliggende i Nordjylland.

Produkter og Services hos Tranummølle
Virksomheden Tranummølle ejer og driver en netbutik på dansk, hvor man som privat forbruger eller virksomhed kan handle en lang række forskellige former for gin, et udvalg af snaps, samt tilbehør såsom tonic vand og drikkeglas specielt designede til gin. Blandt virksomhedens udvalg af gin kan man finde dekorative flasker indeholdende gin i flere forskellige farver såsom blå gin, pink gin og lilla gin, samt med forskellige smagsvariater såsom krydret, botanisk, samt en økologisk variant. Man kan derudover købe smagskasser med forskellige varianter i mindre størrelser, samt miniflasker på 5 cl.

Vælger man at bestille gennem denne netbutik, så kan man enten afhente sin ordre hos virksomheden ved Tranummølle, eller man kan vælge levering til en selvvagt adresse. Da der er aldersbegrænsning i forbindelse med køb og salg af alkoholiske drikke i Danmark, kan man af virksomheden blive bedt om at forevise billed ÍD, således at man kan bevise at man er gammel nok til at købe alkohol. I den forbindelse kan man med fordel oprette en kundekonto på hjemmesiden, således at personlige oplysninger gemmes, og man hurtigere kan gennemføre sin ordre næste gang med ønsker at bestille hos Tranummølle, skulle det blive aktuelt. For at afslutte sin ordre, så skal man betale, hvilket foregår med enten Mobile Pay, Master Card eller Visa betalingskort, som man frit kan vælge mellem på netbutikken. 

Virksomheden sender alle bestillinger med enten Post Danmark eller GLS, med mindre man har aftalt andet privat med virksomheden. Varerne sendes normalt inden for 3 hverdage efter gennemført ordre og de oplyser at levering på kundens adresse i Danmark, typisk vil foregå inden for 4 hverdage.

Komplimenter, Klager og Tips til Tranummølle
Langt de fleste virksomheder forstår i dag, at kundeanmeldelser er et af de bedste værktøjer til at forstå hvordan man glæder sine kunder, samt hvor man bør forbedre sine produkter eller services. Hvordan kan du have indflydelse på en virksomhed som Tranummølle? Ved at skrive en kundeanmeldelse her på siden, omkring denne virksomheds gin produkter, netbutik, serviceniveau eller andet du har oplevet hos dem, så kan du hjælpe dem til at forbedre deres kundetilbud, samt hjælpe andre handlende med at bedømme, om dette er en pålidelig og kvalitetsbevidst forhandler af gin.