Vivino

Alle anmeldelser

Vivino

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Kaffekapslen

Kaffekapslen

0 anmeldelser

En daglig drik for mange af os er kaffe. Dog kan det ikke ligefrem betragtes nemt at finde det rette kaffemærke. Der er et hav af bønn...

Logo Motatos

Motatos

0 anmeldelser

Mængden af produkter og tjenester der er tilgængelig online, bliver ved med at vokse. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man ...

Logo Grandbazarist

Grandbazarist

0 anmeldelser

Grand Bazaarist er din online butik, hvor du kan bestille unikke eksotiske - ikke bare produkter, men oplevelser fra Istanbul til dit hjem, hvilket...

Vivino

Når man leder efter vin, til forskellige stemninger og med forskellig smag, så kan det kræve lang tid at søge efter det rette. Dette er især et problem hvis man leder efter noget mere specifikt, som f.eks. vin fra Italien eller Frankrig. Ofte kan det være et puslespil at vide, hvor man skal starte med at lede. Leder man efter slips, så er der mange steder kan man kigge. Her kan Vivino være hjælpsom, eftersom dette er et af deres formål.

Om Vivino
Virksomheden Vivino gør det nemt at finde vin, til forskellige stemninger, med forskellig smag, årstal, oprindelse og mere. Så uanset hvad for en slags vin du skal bruge, så kan Vivino være en god mulighed. Så er du aldrig i tvivl om hvor du skal kigge. Ofte så er der tilbud på nogle af produkterne, men dette betyder ikke at de har ofret god smag eller kvalitet. Kunne Vivino være en mulighed? I dette tilfælde kunne du tjekke deres butik, hvor du så kan finde ud af om det er noget for dig.

Produkter og tjenester
Vivino har fokus på et specifikt produkt, vin. Dette kunne f.eks. være vin fra Italien, Frankrig, Tyskland eller mere. Ved at bruge deres tjenester som de har til rådighed lige så vel som ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er traditionel. Jagten efter et firma der har fokus på det rigtige, kan tit være krævende i forhold til tiden man bruger. Dog er dette ikke et problem med Vivino, fordi de har fokus på vin. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for noget vin med en rig smagsoplevelse, uanset hvad for en slags stemning det skal bruges til. Vivino har dette til rådighed, lige så vel som andre produkter på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Vivino har gjort det nemt at finde information på deres hjemmeside. Så hvis du har brug for hjælp, så er dette nemt at få adgang til. Hvis du kommer i problemer med din ordre, så kan du kontakte Vivino ved at sende en mail til us.orders@vivino.com. Hvis du hellere vil bruge en live-chat så er dette også tilgængeligt på deres hjemmeside. Her kan du muligtvis komme til at få svar hurtigere. Vivino har også en sektion med ofte stillede spørgsmål, som der kan være nyttig hvis du leder efter noget, som der er stor sandsynlighed for at andre har stillet før. Her kan der også findes aftaler om levering og andet på deres hjemmeside, hvis dette information er relevant for dig.

Anmeldelse
Har du erfaring med Vivino? Du må meget gerne skrive om din oplevelse. Du må beskrive lige det du har lyst til, så længe det er relateret til Vivino og hvad de tilbyder. Hvis du skriver din mening, så kommer din anmeldelse til at være offentlig, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom folk kan være i tvivl om kvaliteten på produkterne som Vivino tilbyder. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan var deres kundeservice? Hvordan er det at bruge Vivino hjemmeside? Hvad synes du om produkterne eller tjenesterne? Dette og meget mere kan du skrive om her på DanskeAnmeldelser.