Waiteer

Alle anmeldelser

Waiteer

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Tobias R.
Dette firma er simpelthen FANTASTISK! Jeg har brugt Waiteer i over et år nu, og jeg kan forsikre, at dette er one-stop-firmaet, du behøver ikke at lede længere, og du kan spørge hvorfor? 1. J...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  FANTASTISK!

  Dette firma er simpelthen FANTASTISK!

  Jeg har brugt Waiteer i over et år nu, og jeg kan forsikre, at dette er one-stop-firmaet, du behøver ikke at lede længere, og du kan spørge hvorfor?

  1. Jeg har bestilt såååå mange gange, og leveringen var meget hurtig og professionel.

  2. Virksomheden har et rigtig godt personale, hvis du nogensinde støder på et problem - så fik de dig! Waiteer-teamet hjælper dig med at løse ethvert af de problemer, du kan komme ud for, og sikrer maksimal komfort og tilfredshed!

  3. De stræber efter at være de bedste i branchen og sørger for, at den samlede kundeoplevelse er konsekvent perfekt, selvom du synes, at de allerede er meget gode, og der ikke er noget sted at forbedre, vil de stadig tænke på flere og bedre strategier for at forbedre din hverdag!


Andre læste også

Logo Ølbong

Ølbong

0 anmeldelser

Når man skal til fest, så skal det være sjovt og hyggeligt med sine kammerater. Dette kan kræve dog forskellige former for ...

Logo Kaffekapslen

Kaffekapslen

0 anmeldelser

En daglig drik for mange af os er kaffe. Dog kan det ikke ligefrem betragtes nemt at finde det rette kaffemærke. Der er et hav af bønn...

Logo Motatos

Motatos

0 anmeldelser

Mængden af produkter og tjenester der er tilgængelig online, bliver ved med at vokse. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man ...

Logo Grandbazarist

Grandbazarist

0 anmeldelser

Grand Bazaarist er din online butik, hvor du kan bestille unikke eksotiske - ikke bare produkter, men oplevelser fra Istanbul til dit hjem, hvilket...

Waiteer

I takt med at folk er begyndt at bruge mere tid i hjemmet og generelt lever travle liv, så er det blevet populært, at få mad leveret til sin hjemmeadresse eller på arbejdet. Hvor man før i tiden kun havde et lille udvalg at vælge mellem, der selv havde mulighed for at tilbyde levering, så kan man i dag anvende forskellige leveringsservices, der samarbejder med hundredevis af forskellige spisesteder. I forbindelse med levering af måltider og drikkevarer bør man dog huske at tjekke, at leveringsservices sørger for at temperaturen er korrekt når man modtager genstandende, at man modtager sit måltid når man skal bruge det, at der er et passende udvalg hvis man ekselmpelvis har madallergier etc. Ved at læse kundeanmeldelser igennem her på siden omkring Waiteer, kan man dobbelttjekke, at andre danske kunder har haft en god oplevelse med denne leveringsservice og at de lever op til de behov man har som kunde.

Om Waiteer
Online plattformen Waiteer, der faciliterer levering af mad og drikke fra en lang række forskellige spisesteder og restauranter til private forbrugere i Danmark, blev etableret i 2016. Platformen ejes og drives af virksomheden Waiteer Aps, og har registreret virksomhedsadresse på Vesterbro 18, 2. th., hvilket er beliggende i Aalborg.

Produkter og Services hos Waiteer
Hos Waiteer tilbyder de kunder i dele af Danmark udbringsningsservices af mad, fra en lang række forskellige restauranter og spisesteder i mange danske byer. Virksomheden udbringer mad fra spisesteders køkkener til døren hos privatpersoner eller virksomheder, i byer som København, Randers, Vejle, Aarhus, Silkeborg, samt mange andre. Man kan søge mellem Waiteers samarbejdspartnere ved enten at indtaste sin lokation og derved se hvilke spisesteder der findes i lokalområdet, eller man kan søge på specifikke kategorier såsom grill, deli eller asiatisk mad, samt søge på specifikke restaurantnavne, hvis man allerede har en ide om, hvor man ønsker at bestille mad fra. Waiteer samarbejder med en lang række restauranter, cafeer og fast food steder, herunder Bronuts, Karma Sushi, Grillen Burgerbar, Ciao Italian Food, samt mange andre. 

Man kan benytte virksomhedens services gennem deres online platform, samt ved at hente deres mobile applikation, som kan findes på både App Store og på Google Play. Man kan benytte en gratis version af Waiteer, man skal blot oprette en profil og indtaste personlige oplysninger såsom navn, leveringsadresse, betalingsoplysninger mm. Derudover findes der en tilgængelig premium version af Waiteer, hvor man for 99 kr. om måneden får gratis levering på alle bestillinger, hvor restauranten ligger op til 2 km. fra leveringsadressen.
Man bestiller mad hos spisestedet gennem enten Waiteers mobile applikation eller deres online platform, hvor man kan finde alle tilgængelige menuer og tilføje dem til sin indkøbskurv, under sin brugerkonto. Når man er færdig med at vælge mad, så gennemfører man sin ordre ved at betale med enten Mobile Pay eller et gyldigt betalingskort. 

Komplimenter, Klager og Tips til Waiteer
Får du leveret mad gennem Waiteer fra dine favoritrestauranter eller prøver du ofte nye spisesteder gennem deres app eller online platform? Hvad end du benytter denne service ofte eller kun har prøvet den en enkelt gang, så vil andre kunder få stor gavn af en skriftlig brugeranmeldelse fra dig her på siden, så de kan lære af dine erfaringer og vælge en leveringsservice, der er bedst for netop dem.