DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Babysam

  Dansk butikskæde med alt, hvad der er hedder babytøj og babyudstyr samt til gravide kvinder.

  Om BabySam

  BabySam blev grundlagt helt tilbage i 1973 og er i dag Danmarks største kæde, når det kommer til babyudstyr, børnetøj og alt tilbehør, som gravide kvinder kan få brug for. Udover, at BabySam har 33 detailbutikker over hele Danmark, så tilbyde de også specielle former for institutionssalg og en webshop med kæmpe sortiment. De bestræber sig på ikke kun at være eksperter i kvalitetsprodukter til babyer og småbørn, men de uddanner også deres medarbejdere, så de kan give dig ekspertråd om barnevogne m.m.

  BabySams mange fordele og tjenester

  Varer og mærker hos BabySam

  Først og fremmest så har de al den slags børnetøj, som du overhovedet kunne tænke dig, i alderen 0-6 år. Det betyder altså mærker som Pippi, LEGO wear, Fixioni, JOHA, BeKids, Småfolk og mange andre. Det gælder både basistøj og funktionstøj til de mindste. Og det er hele tiden med på moden, så sortimentet fornyes løbende. Derudover har de alle slags møbler og interiørelementer til børneværelset. Det gælder pusleborde, gåstole, kravlegårde, gulvtæpper og meget, meget mere. Alt sammen kommer i børnevenlige farver og materialer. Til sidst, men ikke mindst er der også autostole, klapvogne og barnevogne i alle varianter fra kendte mærker som Cybex, Babyjogger, Stokke, Joie, Emmaljunga og andre.


  Nogle gange kan det være overvældende at få en baby, og derfor tilbyder de, at du kan booke rådgivning i en helt time og helt gratis direkte på hjemmesiden. De kan hjælpe dig med at finde de ting, der er nødvendige for dine og din babys behov. Hos BabySam har du 365 dages fuld returret, gratis levering ved køb for over 499 DKK samt en leveringstid på kun 1-3 hverdage. Når du har udvalgt de varer, som du er interesseret i, skal du udfylde dine personlige oplysninger og gå videre til betaling. Her kan du vælge forskellige betalingsmetoder som Dankort og Visa, MobilePay, Mastercard eller afbetaling med ViaBill.

  Kundeservice og klager

  Kundservice hos BabySam har åben alle ugens hverdage mellem 9 og 16. Så hvis du har nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret, eller hvis du oplever problemer, du gerne vil have løst, så er det i dette tidsrum, du kan række ud til dem. Det kan du gøre ved at kontakte dem via chatten, sende en mail via kundeservice@babysam.dk eller ved at ringe til dem på (+45)70113010. Du kan også vælge at tjekke deres sektion Ofte stillede spørgsmål på hjemmesiden, som indeholder nogle af de mest gængse problemstillinger.

  Anmeldelse af BabySam

  Hvis du har erfaringer som kunde hos BabySam, omend det var i en af deres fysiske butikker eller gennem deres webshop, så vil vi meget gerne høre, hvad du har at sige. Det er vigtigt fra kunder at se meninger om, hvilken slags firma BabySam er. På den måde kan man danne sig et bedre billede af, om det var værd at bruge sin tid og penge på. Vær sød at dele din mening med os her, da det kommer alle til gode.

  Babysam
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Babysam

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Babysam et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Babysam I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Babysam?

  Babysam er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Babyer og Børn

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Babysam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.";Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Babysam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf."