DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bergfreunde.dk

  Danmark er ikke kendt for sine høje bjerge og spændende tinder, men heldigvis er vi omgivet af lande, hvor alle entusiaster kan prøve kræfter af på klipperne, og for de rigtig hærdede kan turene på sigt gå mod mere eksotiske rejsemål og de mest berømte tinder, der kræver sin mand eller kvinde. Men det kræver noget godt udstyr til turen.

  Om Bergfreunde

  Navnet siger helt sig selv, når det kommer til Bergfreunde. Det er klatreentusiaster, der har stiftet firmaet, så alle, der deler deres passion, kan få adgang til det helt samme gode udstyr som dem. Den største garanti er nemlig, at det er udstyr til det hårde udendørsliv, som de selv bruger, og de viser det gerne frem på deres hjemmeside.
  Du finder alle de kendte og gode mærker som Adidas, Buffalo, Fischer, Terra Nova, Schwalbe og mange flere, så der findes tøj og udstyr til alle former for bjergbestigning og udendørsliv samlet et sted. Du kan også vælge at indskrænke din søgning efter fx bjergbestigning eller cykling, lige som du kan søge på tøj alene, hvis det er det, du er på udkig efter.

  Services hos Bergfreunde

  Der skal ikke meget i din indkøbskurv, før du får det hele leveret uden at skulle betale for fragten. Desuden har du ikke kun 14, men hele 30 dage, hvis der er noget, du gerne vil returnere. Det kan være jakken eller støvlerne ikke helt passede, eller at farven ikke lige var dig til formålet. Der behøver ikke være en grund til dette. Du kan endda returnere endnu længere tid op mod jul, så der er gode muligheder for at købe gaver til familien her også, uden at skulle bekymre dig om en eventuel returnering af det hele.

  Kundeservice og klager

  Er du selv entusiastisk omkring udendørslivet, så er Bergfreundes kundeservice helt perfekt. De har den samme passion, og deres viden om udstyr og hvad, du skal og kan bruge til de forskellige aktiviteter er uovertruffen. Du kan derfor altid være sikker på at få en rigtig god vejledning, der sikrer, du får lige præcis det udstyr eller det tøj, der passer til dig og dine behov. Det er vigtigt at være klædt ordentligt på, ikke kune til vejret, men også til de aktiviteter, du har lyst til at foretage dig, når du skal ud. Uanset om det er her i landet eller steder i verden, hvor naturen er noget mere barsk og vild, og som derfor kræver så meget mere af dig og det udstyr, du har med og på.

  Anmeldelse af Bergfreunde

  Om din passion er cykling eller bjergbestigning, eller om du bare kan lide at holde fødder og krop varm, når du er udenfor i Danmark om vinteren, det er underordnet, for du finder udstyret hos Bergfreunde, og du kan her skrive en anmeldelse af dine oplevelser, om deres varesortiment, om deres vejledning eller noget helt andet. Ved at dele dine oplevelser med andre, kan du hjælpe dem til bedre oplevelser, når det er deres tur til at handle på nettet.

  Bergfreunde.dk
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Bergfreunde.dk

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bergfreunde.dk et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Bergfreunde.dk I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Bergfreunde.dk?

  Bergfreunde.dk er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bergfreunde.dk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.