DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Björn Borg

  Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tiderne har brandet Björn Borg udviklet sig til at være et globalt varemærke, der bærer navnet af tennis legenden af samme navn. Snyd dig ikke selv for kvalitet, og køb Björn Borg. Alle er født ukendte, nogle bliver kendt som legender, men kun få for lov til at leve som en.

  Om Björn Borg

  Björn Borg har en lang og rig historie der strækker sig tilbage tilbage til selve tennisspilleren. Som spiller brød han igennem i midt 70'erne på de engelske græsbaner i Wimbledon, hvor han har betaget millioner af mennesker verden over. Og det er også her brandet Björn Borg opstår. Med hans karakteristiske udseende og spillesil, bliver han hurtigt en populær figur.

  Derfor blev brandet Björn Borg skabt af designeren Rohdi Heintz. Starten blev med fokus på sportsbeklædning, men med deres dristige holdning kom gode ideer; efter nogle få år, tog virksomheden et modigt skridt ind i undertøjets verden. På det tidspunkt blev undertøj ikke betragtet som meget mere end et beskyttende tøj. Baseret på troen på, at det var tid til en forandring, var designer Anders Arnborger på udkig efter de perfekte underbukser. ‘The Perfect Fit’ blev et internationalt fænomen, som voksede sig større og større og virksomheden ekspanderende videre ud i verden.

  Designteamet i Stockholm fik helt frie hænder til at eksperimentere med prints og mønstre, skabte kollektioner, der blæste folks sind og banebrydede, hvordan undertøj så ud, perfekt i overensstemmelse med den hældende tendens med at bære dine jeans markant under taljen, og afsløre din ægte farve. Og herfra er resten historie. Björn Borg er kendt over hele verden, og ingen er i tvivl om hvad brandet står for.


  Se en reklame med Björn Borg her.

  Nuværende kollektion

  I dag er der ikke kun fokus på undertøj, som var det der skabte grundlaget for det brand vi kender i dag. I dag spænder kollektionen vidt og bredt over det meste inden for sportstøj til både mænd, kvinder og børn. Dertil har de ligeledes fokus på jakker, svømmetøj, sko, sokker, tasker og briller. Kort sagt, så har Björn Borg nu en portfølje af beklædning der dækker de flestes behov.

  Kontakt til Björn Borg

  Er det så muligt at komme i kontakt med et brand som Björn Borg? Det er det! For selvom det er en stor og international virksomhed, har de som mål at yde et fremragende serviceniveau og altid overstige dine forventninger. Du kan altid finde hjælp på deres hjemmeside, lige såvel som at du kan kontakte dem gennem deres formular på hjemmesiden.

  Derfor er Björn Borg bedst

  I år er Björn Borg tilbage til deres rødder. Designet af vores sportsbeklædning er blevet bragt tilbage til Stockholm efter nogle gode år i Holland, og vores rejse hen imod at blive nr. 1 inden for sportstøj igen er målet. Tilbage til der hvor det aktive og attraktive startede. Der hvor historien startede. Der hvor du får din inspiration fra.

  Björn Borg
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  9.6
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  8
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Super kvalitet!

  Super kvalitets mærke! Vil købe en anden vare i fremtiden.

  Af: Freja07-05-2019
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  9.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Björn Borg

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Björn Borg et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Björn Borg I gennemsnit. De modtog følgende 9.6 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Björn Borg?

  Björn Borg er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Björn Borg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.