DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cellbes

  At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle disse varer samlet under et på nettet. Her kan du finde alt, der hører sig til i hjemmet, og du finder nemt både det, du skal bruge, samt en oversigt over de mest populære typer af varer, som du kan lade dig inspirere af.

  Om Cellbes

  Hos Cellbes finder du alt til garderoben - både til ham og hende - og du finder også mange forskellige tekstiler som tæpper og gardiner til hjemmet. Er det tøj, du er på udkig efter, kan du finde leggins, kjoler, skjorter, bluser, blazere, jakker, undertøj og alt andet på siden, som fungerer på samme måde som et klassisk stormagasin, bare online.
  Der er fokus på lækkert og blødt tøj i en god kvalitet, og du finder nemt de mest populære varer og dem, der lige nu er i fokus eller på tilbud, for det er disse varer, langt de fleste går efter, når de handler på nettet. Du finder desuden også specielle varer, der kun kommer frem til højtiderne, så du kan klare alt til festerne og pynten derhjemme samtidig med, at du køber nyt tøj til dig selv og familien.

  Services hos Cellbes

  Du kan nemt sortere efter type af tøj, så er det festtøj, nattøj eller badetøj, du er på udkig efter, så er det opdelt for dig. Desuden finder du nemt de ting, der er på særligt tilbud lige nu. Det kan for eksempel være jakker, så det er en god idé at kigge ind på hjemmesiden jævnligt, hvis der er noget særligt, du er på udkig efter, men hvor du gerne vil have det lidt billigere.
  Du kan også vælge at søge efter specifikke typer af tøj, hvis du allerede ved, hvad det er, du vil kigge efter og på. Det gør det lettere, både når du skal købe til dig selv, men også hvis det er gaver til andre i familien eller til venner.

  Kundeservice og klager

  Der er sikker betaling hos Cellbes, og deres hjemmeside er både E-mærket og har Trust Ecommerce Europe, så alle dine oplysninger og dine betalinger er sikre. Du kan betale med de mest gængse typer af kort, du kan betale med Paypal, og du kan vælge at få en faktura. Det gør det nemt for alle kunder at vælge den metode, der passer bedst, og du kan ændre den fra gang til gang.
  Alle de spørgsmål du måtte have om størrelser, eller hvordan faldet er på en konkret kjole, kan du stille til personalet, for hos Cellbes gør de meget ud af at have en meget personlig kundeservice for alle kunder, så alle oplevelser med dem bliver gode.

  Anmeldelse af Cellbes

  Har du selv handlet hos Cellbes, så kan du dele dine oplevelser her på siden, så andre kan finde ud af, om oplevelsen af nostalgisk og samtidig moderne stormagasin også er et sted, hvor de kan finder alt til garderoben og hjemmet samlet et sted.

  Cellbes
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (3)

  9.4
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  7.4

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Tryg og farverig modeglæde.

  Bestilling via nettet eller telefonisk er super nemt. Vælger man telefo-
  nisk bestilling, får man altid en sød medarbejder i den anden ende.
  Man får altid en fin service, og leveringen foregår meget hurtigt.
  Priserne er rimelige, og der kan opnås store besparelser ved at udnyt-
  te de mange tilbud . udsalg og rabatter. Cellbes er mit modeeldorado,
  hvad farver, kvalitet og priser angår.
  Jeg kan kun give Cellbes mine varmeste anbefalinger.
  Hanne Lindgaard Jensen, Holbæk

  Af: Hanne Lindgaard Jensen17-06-2020
  Helle Weigel24-04-2021

  Hejsa Har stadigvæk ikke modtaget mit katalog, efter aftale med jer for ca 1 mdr siden.

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  10
  rating

  Varebestilling-

  d. 30 april 2020, bestilte jeg varer hos jer, som jeg gør næsten hver måned. Men jeg savner besked om hvor lang tid der vil gå¨før mine varer kommer?

  Af: Birgit Christiansen03-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  8
  rating

  Celbes

  Hejsa
  Har lige modtaget pakke med lækkert undertøj som bare passer perfekt
  Hurtig levering
  Tak og god dag

  Af: Kirsten Broholt 21-04-2021
  Eva Nielsen 27-04-2021

  Venter på penge retur, for en vare der ikke passede.

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Cellbes

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Cellbes et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Cellbes I gennemsnit. De modtog følgende 9.4 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Cellbes?

  Cellbes er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Mode, Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cellbes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.