DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Chopar

  Træningstøj, det er hvad Chopar gør sig i, eller rettere de gør sig i gymnastiktøj. Det er noget, som de er gode til.
  De har tøj til den klassiske redskabsgymnast og til det moderne rytmiske sportsgymnastik som deres speciale, men de har også mere almindeligt træningstøj fra mange af de store mærker, som i kvalitet og design kan holde længe og ikke bliver slidt, efter du har båret det et par gange. Chopar har en stor webshop, hvor alle kan bestille tøj, for de leverer til både foreninger, efterskoler, firmaer såvel som til privtpersoner. De senere år har de føjet tøj til rosporten til deres sortiment, en sportsgren som vi har stolte traditioner for, og som mange dyrker på eliteniveau.

  Om Chopar

  Chopar er en sportsforretning, som har specialiseret sig i sportgrene, som mange andre kun berør perifært. Det er sportsgrene som gymnastik, og de senere år er det også roning, som de har specialiseret sig i at levere. De leverer dog også andet træningstøj, og det er fra de største mærker, du kan finde på markedet i dag, så du kan sagtens handle hos dem, også selvom du ikke dyrker en af de sportsgrene, som de har specialiseret sig i. Chopar er kendt for at være hovedsponsor til verdensholdet. Det hold, som er med til at sætte Danmark på gymnastikverdenskortet.

  Services hos Chopar

  Hos Chopar får du det bedste i træningstøj, og de er specialister i tøj til sportsgrene som gymnastik og roning, steder hvor der er store krav til tøjet for det skal ikke kun være flot, det skal også være fleksibelt og samtidig kunne holde til stor belastning uden at gå i stykker. Chopar leverer til firmaer og til private, så der er ingen, som kan sige, de ikke kan finde noget i deres sortiment. Du kan finde det hele på deres hjemmeside, også om de betalingsmåder, som de tilbyder firmaer og foreninger, for det er nogle gange større ordrer, de køber for.

  Klager og kundeservice

  Hos Chopar er det vigtigt, at kundeservice kan tage sig af mange forskellige opgaver, for der er stor forskel på, om man sælger til private eller til firmaer eller større klubber. Det er jo med at holde tungen lige i munden og sikre, de får det, som de skal have, men det er noget, som kundeservice let klarer. Når du skal have fat i kundeservice, så er det let, for du finder deres telefonnummer og den mail, du kan kontakte dem på, finder du let på hjemmesiden, og det er lige meget, om du kontakter dem for at klage eller for at spørge til noget på deres hjemmeside, du får samme gode behandling og hurtigt svar.

  Bedømmelse af Chopar

  Der er flere sider online, som giver mulighed for at bedømme firmaer, og nu er der kommet en mere. Den nye side giver dig muligheden for at give en kontruktiv og objektiv bedømmelse af firmaer og derved give andre potentielle kunder en mulighed for at vurdere firmaerne, inden de handler med dem, og firmaerne selv kan bruge din bedømmelse til at vurdere, om der er noget de skal ændre i deres forretningsgange for at blive bedre.

  Chopar
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Chopar

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Chopar et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Chopar I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Chopar?

  Chopar er for hovedparten aktiv I Netbutikker, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chopar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.